Mobilní telefon Recenze Realme 7 Pro

Recenze Realme 7 Pro

S telefonem Realme 7 Pro se můžete těšit na vynikající soustavu kamer, prémiový displej s integrovanou čtečkou otisků prstů nebo na skvělou výdrž baterie. Svým provedením tak hodlá oslovit i poněkud náročnější uživatele. Na přední ploše chytrého telefonu Realme 7 Pro se rozprostírá 6,4" AMOLED displej s jemným rozlišením 2 400 × 1 080 pixelů a poměrem stran 20:9. Ohromný displej vás bude…

SMARTmania.cz
Hodnocení: 86 %Odborná recenze
SMARTmania.cz

Realme 7 5G je vylepšenou verzí základního a velmi povedeného modelu Realme 7. Jak už název napovídá, přidává podporu sítí 5. generace, displej se 120Hz obnovovací frekvencí a dvojnásobnou velikosti interní paměti. Zaujme dostatkem výkonu pro hraní her, optimalizovaným systémem, velkou baterií s rychlým 30W nabíjením, příznivou cenou a slušnými fotkami i záznamem videa (za dobrých světelných podmínek). Navíc to nepřehání s cenou. Škoda jen absence bezdrátového nabíjení a voděodolnosti, pak by šlo o téměř dokonalý smartphone střední třídy.

Více na SMARTmania.cz

podpora 5G sítí

IPS displej se 120Hz frekvencí

dostatek výkonu pro náročné hry

5000mAh baterie, 30W nabíjení

kvalita fotografií a videa za dobrého světla

příznivá cena

5G zatím u "open-market" telefonů nefunguje

kvalita fotek a videa v horších světelných podmínkách

nemá voděodolné tělo

chybí bezdrátové nabíjení

maximální jas jen 480 nitů

Techarena
Hodnocení: 100 %Odborná recenze
Techarena

Tak jsem se konečně dostal také k Realme 7 Pro. K telefonu, díky kterému si u mě Realme opravdu hodně šplhlo. Je to totiž v podstatě telefon na přání uživatelů a přináší do střední třídy velice nutnou možnost volby. Je to trochu jiný telefon, a to má své kouzlo. Zaprvé je tento telefon vyroben kompletně celý z plastu - záda i rám. Je to však na dotyk příjemný hrubší a ...

Více na Techarena
Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Trápí vás slabá výdrž baterie dnešních telefonů? A co takhle to vyřešit skutečně rychlým nabíjením? Nově to již není výsada jen drahých mobilů, důkazem je dnes testované Realme 7 Pro, které kromě toho za příznivou cenu nabízí výkonný procesor, AMOLED displej nebo čtyři zadní fotoaparáty.

Více na Mobilenet

dobře optimalizované prostředí

slabší výkony fotoaparátů

vystupující modul fotoaparátů

Registrovaný uživatel7. února 2022

dobře rozpoznává obličej i otisk prstu, přehledné menu, pouzdro součástí balení

displej není tak odolný, jak se píše a lze jej snadno poškrábat (pouhým nošením v kabelce)

splnil očekávání -spokojenost

Registrovaný uživatel18. ledna 2022

Obrazovka Hlasitý stereo zvuk Jack

Váha Velikost Kamera má divné AI dobarvování, sama o sobě je nic moc

Registrovaný uživatel12. ledna 2022

Naprosto vyhovující telefon,rychlý,hezký displej,rychlé nabíjení.

Registrovaný uživatel29. prosince 2021

Poměr cena výkon super doporučuji

5G síť

Registrovaný uživatel26. prosince 2021

ideální velikost, výdrž baterie, snadné a přehledné ovládání

Registrovaný uživatel18. října 2021

Amoled displej Baterie 4500mAh Paměti 8/128 Nabíjení cca 0,5 - 1hod max 64 mpx fotoaparát Rychlost úvodní instalace NFC

Občas při delší nečinnosti se odpojí od wifi. Wifi svítí ale nefunguje. Musím vypnout a znovu zapnout. To ale nemusí být telefonem.

Za danou cenu 6500-7000 Kč. je to jeden z nejlepších telefonů na trhu.

Registrovaný uživatel31. srpna 2021

Velmi svižný telefon, hlavní foťák krásně fotí. Skoro čistý Android 10 bez balastu. Zatím spokojenost.

Zbylé dva foťáky bych úplně vypustil ovšem u všech značek mobilů. Je to totální marnost osazovat zbytečnými foťáky,to raději jeden a kvalitnější.

Za tuhle nízkou cenu s velmi dobrou výbavou je to super mobil.

Registrovaný uživatel27. srpna 2021

Jsem moc spokojená se širokoúhlým foťákem. Vše reaguje rychle.

Nejsem náročný uživatel, hry nehraju, hudbu neposlouchám. Pro běžné používání funguje dobře.

Registrovaný uživatel26. srpna 2021

Rychlost telefonu i rychlé nabíjení. Fajn ovládání. Skvělé fotky i funkce fotoaparátu.

Jen jediné - moc velký

Registrovaný uživatel23. srpna 2021

Nabíjení d 1 h, displej, baterie, foťák

Registrovaný uživatel19. srpna 2021

rychlost, paměť, display - zatím syn nezaznamenal hru, která by neběžela svižně

super výkon za tu cenu

Registrovaný uživatel31. července 2021

Rychlé nabíjení

Registrovaný uživatel19. července 2021

Hlasitý Krásný zvuk Rychlý Hezký fotí

Blbne mi poloha

Registrovaný uživatel29. května 2021

velká paměť, super rychlé nabíjení, dobrý fotoaparát

trochu dražší

dobrý telefon

Registrovaný uživatel28. května 2021

Je rychlý,dobře se drží v ruce a ovládání je jednoduché.

Jsem velice spokojen.

Registrovaný uživatel20. května 2021

Amoled display Výdrž baterie při zatížení 1 den Výborná viditelnost na slunci Již nalepená fólie Čtečka otisků ok Krásné fotky

S koupí u MP i se samotným mobilem jsem spokojen.

Registrovaný uživatel10. května 2021

Realme jsem zvolil na základě jiných kladných referencí i nezávislých testů. Ocenil jsem hlavně nízkou hmotnost a výkonnostní parametry. Oba dva mohu potvrdit - mobil je velmi lehký (no, je to hlavně díky plastům, ale pokud ho máte v obalu, stejně to není moc poznat, že pouzdro není kovové) a vydrží docela dlouho. Nesjiždím zrovna videa a nesedím na sociálních sítích, ale několik hodin se pohybuju v terénu a nechávám se navigovat a to zvládá poměrně dlouho. Displej reaguje rychle na doteky, krom přímého oslunění je poměrně dobře čitelný a menu a funkce jsou logicky uspořádané. Fotky vypadají velmi zdařile, ale ještě jsem je neprohlížel na velkém monitoru.

Tento přístroj je o kousek větší, než můj předchozí a už se mi hůř drží v ruce. Taky jsem si ještě stále nezvykl na pozici tlačítek zapnout/hlasitost a poměrně pravidelně omylem vyfotím obrazovku. Chybí signalizační diodka, ale pokud si nechávám zobrazit čas a datum ve vypnutém stavu, tak mi to ukazuje, o co jsem "přišel" (ale to zase bere trochu energie ...). Ještě jsem nepřišel na to, jak vložit na plochu odkaz na rychlé volání, ale jinak oceňuju možnosti adresáře a volání. Menu foťáku je trochu zvláštní, ale dá se na něj zvyknout.

Velký a lehký přístroj se slušným vybavením pro méně náročné uživatele.