Recenze Realme 5

Chytrý telefon Realme 5 zaujme na první pohled svým nadčasovým, zajímavým a stylovým zpracováním. Telefon nabízí slušný výkon ověřené platformy, vysoké kapacitu paměti, čtyřnásobný fotoaparát, nadstandardní baterii a obrovský displej, to vše za velmi příjemnou cenu. Velký IPS displej Obrovskou plochu pro vaši zábavu nabízí displej s úhlopříčkou 6.5". Zabírá neprostou většinu přední strany…

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Na českém trhu si postupně zvykáme na novou značku Realme. V redakci jsme již otestovali vlajkový model, nyní přišel čas naopak na cenově dostupný kousek Realme 5. Za 4,5 tisíce korun nabízí opravdu velký displej, čtyři zadní fotoaparáty a velmi slušný hardware. Zatopí u nás známé konkurenci?

Více na Mobilenet

horší ultraširokoúhlý fotoaparát

micro USB konektor

chybí NFC

Registrovaný uživatel19. září 2020

Po zhruba půl roce naprostá spokojenost

Varianta 4/128 GB Crystal Blue
Registrovaný uživatel3. srpna 2020

S manželem máme stejný s jsme spokojení

Varianta 4/128 GB Crystal Purple
Registrovaný uživatel10. května 2020

Velká paměť, jednoduché ovládání, s fotografiemi jsem spokojená, součástí byl plast.kryt i ochranné sklo, kapacita baterie skvělá..nelituji koupě..

Někdy se mi zdá, ze na dotyk reaguje malinko pomalu..

Varianta 4/128 GB Crystal Blue