Skvělé vyčistit bílou barvou at je to koupelna nebo hrnek se skvrny od čaje, a hlavně není cítit!!!
Velice doporučuji pro zářivá bílá

Real Chlorax gel je podle recenzí vysoce účinný čisticí prostředek, který si poradí s usazeninami, nečistotami i zápachem. Gelová konzistence zajišťuje, že se dobře nanáší a nestéká, a příjemná parfemace zvyšuje komfort při použití. Jedinou výtkou je zmiňovaná změna konzistence v čase.
Velice doporučuji pro zářivá bílá
Používám na povrchy naředěný ve spray,ušetříme oproti kupovanemu,účinnost výborná,mikrobi nemají šanci.
Dobře čistí líná dlažbu
Super vyčistí a zbaví nečistot a zápachu.
Kvalita a nízká cena
Čistí a dezinfikuje.
Před rokem 1989 byl hustý, teď je čím dál tekutější.
Cena, účinnost- dezinfikuje i bělí.
používám 2-3x týdně
Výborná dezinfekce na bílé kameninové dřezy
doporučuji,příjemná parfemace
čistí i desinfikuje
jako desinfekční čistící prostředek vynikající
Velmi spokojena
Výborně čistí
Opravdový pomocník na usazeniny, čistí velmi dobře. Pokud jste u něco čištění vzdali zkuste tento prostředek.
Velice oblíbený čistič na wc, sprchu dlaždice ale i třeba na staré zašlé věci, využívám ho na hodně věci, gelová konzistence takže se dá v klidu rozetřít a nesteče tak rychle jako řídké produkty. Doporučuji
Dobre peni uklizim s nim vše
Genialni
Skvělý přípravek, značka Real je jistota :)
na plíseň vynikající