Great sound and picture and much special features

Film Ready Player One: Hra začíná je oceňován pro svou kvalitní obrazovou a zvukovou prezentaci, zejména ve 4K Ultra HD Blu-ray. Zatímco většina diváků si užije originální atmosféru a odkazy na kultovní díla, někteří zmiňují problémy s tmavostí a zrnitostí obrazu u 4K verzí a nízkou kvalitu českého zvuku.
Great sound and picture and much special features
4K blu-ray s dokonalým zvukem a kvalitou
Dabing, Dolby vision
Obal působí průměr
obraz 4K, hlavne hodne dobry film
dabing CZ je nejak neskutecne potichu nahrany, musel jsem mit na TV zvuk na 100%, a to mam hodne slusnou LG
Super kvalita
Super film
Klasické základní vydání Bluray.
Dle mne nic moc kvalita na to, že je to v HDR a DV. Na mé 55oled ve dne i se zataženými žaluziemi takřka nekoukatelné jak je to tmavé. Navíc celkem zrnité, v kině se na to určitě dívalo mnohem lépe. Ve výsledku mi přijde klasické bluray mnohem lepší. Mohl jsem pár stovek ušetřit.
Dobrý film, DV s HDR pro mne zklamání...
HDR + UHD + Dolby Atmos a k tomu vynikající atmosféra filmu s odkazy na kultovní filmy a hry, které jsem kdysi (dávno) hrával.
kvalita
Pro milovníky počítačových her ve VR je to povinnost, pro ostatní dobré pokoukání. Originální zvuk ve formátu Dolby Atmos
Tradičně zpackaný český zvuk v DD 5.1.
Tento film se mi líbil, tak jsem ho chtěl mít na Blu-ray. Je z něj super obraz i zvuk ve skvělé kvalitě.
Žádné nedostatky jsem nenašel.
Doporučuji kdo má rád sci-fi filmy.