- Na doporučení kamaráda
- Čitelný při létání.. poslušný...
Špatné napojování konektorů křídel a odpojení...
Uchycení křídel..
Po vlastních úpravách... dobry

- Na doporučení kamaráda
- Čitelný při létání.. poslušný...
Špatné napojování konektorů křídel a odpojení...
Uchycení křídel..
Po vlastních úpravách... dobry
klidný let, velmi čitelné letadlo
Model je pro zacatecniky zcela nevhodny. Ovladatelnos ve vzduchu takto velke modelu ktery se neudrzi ani moment v rovine je katastrofalni. Teziste pokud se nenacpe baterie k vrtuly kde neni jak pridelat je model zcela nevyvazeny. Pri vzletu vzhuru bazerie zapadne do trupu a pak letadlo opet nema zadne vyvyzeni. Z nakupu tohoto modelu ktery byl ovsem doporucen pro zacatecniky jsem velice zklaman.
Vhodné rozpětí, velikost, provedení výlisků, komplexnost.
Špatně jdou vsunout uhlíkové trubky do šachet v křídle a to i po uvolnění zajišťovacích šroubků - bylo by nutno provést změnu průměru obou tyček, nebo provedení průměru šachet v křídlech. Při smontování křídel bez úpravy nebude možno provést rozebrání křídel bez násilí. Výlisek směrovky a výškovky po smontování nejsou na sebe kolmé, nutno provádět úpravu.Rovněž po osazení ocasních kormidel není zajištěna souměrnost vzhledem ke křídlům, rovněž nutno provést jejich úpravu v osazení.. Bylo by vhodné prodloužit servokabely v křídlech (křidélka, brzda) každý o 1-2cm z důvodu snadnějšího osazení a provedení montáže. Dle návodu je nevhodné umístění baterie a to vzhledem k dodržení nutného těžiště modelu
Bez provedených úprav se nebude model chovat jako hodný model a dojde k jeho destrukci,.a zákazník si bude muset v případě zájmu pořídit nový model. Doufám, že to není zájmem výrobce a tím si zvýšit výdělek.
V žádnem případě bych ho v tomto provedení nemohl doporučit, není-li začinající modelář schopen si model přizpůsobit tak , aby byl schopen létat.
Modely stavím již přes 50 let. Nikdy jsem nebyl velkým přívržencem stavebnic a zejména modelů z EPP., ale chtěl jsem to vyzkoušet a byl jsem docela zklamán. Vypadají vcelku dobře, ale to je asi vše.