Recenze Ray-Ban Erika RB4171

Sluneční brýle Ray-Ban Erika RB4171 jsou součástí nejnovější Ray-Ban kolekce navržené pro ženy. Tento elegantní celorámový model odráží aktuální trendy v designérské oční optice a jeho cat-eye rám dělá Ray-Ban RB4171 ideální volbou především pro kulaté, oválné a srdcové tváře. Materiál použitý na výrobu tohoto rámu je nylon. Pouze málo materiálů vykazuje vyšší odolnost a životnost jako nylon.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Sluneční brýle Ray-Ban Erika RB4171 jsou chváleny za lehkost, pohodlné nošení a kvalitní zpracování. Většina variant dobře sedí na obličeji a poskytuje dobrou ochranu před sluncem. Některé varianty však vyžadují drobné úpravy nožiček a u jedné varianty byla zmiňována horší kvalita pohledu přes skla. Před nákupem je vhodné ověřit, zda fotografie odpovídá skutečnému vzhledu brýlí.

• Lehké a pohodlné nošení
  • Dobře sedí na obličeji
  • Kvalitní zpracování a materiály
  • Dobrá ochrana před sluncem
  • Polarizovaná skla zlepšují kvalitu obrazu
  • U některých variant nutnost upravit nožičky pro lepší stabilitu
  • U varianty 865/13 zmiňována horší kvalita pohledu přes skla
  • U varianty 60028G nesoulad mezi fotografií a skutečným vzhledem

jitka.vinklarkova30. března 2026

kvalita, brýle vč.pouzdra, čistícího hadříku + dárek

Varianta 601/55
miksovska.j17. března 2026

Lehke bryle, dobre licuji oblicej. Velmi dobra kvalita obrazu diky polarizaci.

Varianta 622/T3
mklimova22. října 2025

Vypada jinak nez na fotce. Na webu 3 ruzne fotografie barev u jednoho druhu bryli, zakaznik nemuze vedet, ktera ve finale prijde…

Varianta 60028G
musilova.sylva29. září 2025

lehké obroučky, dobře chrání

ibizacana20. srpna 2025

Velmi lehke, pohodlne

Skla, kvalita pohledu pres tyto brýle neni tak dobra ( světlo a čirost nic moc)

Při zkoušce v obchodě jsem byla nadšena, ale na běžný denní chod ve Španělsku a denně jsem v kontaktu s klienty a na slunci, nic moc, manželovy brýle značka ARNETTE skla jsou o hodně lepší a vydim lepe ( pokud jsem vice jak 1 hodinu na slunci).

Registrovaný uživatel18. července 2024

Lehké příjemné kvalitní provedení

Varianta 601/55
makitopkova24. června 2024

Měla jsem brýle vyzkoušené a vyhlédnuté z letiště. Na obličeji (kulatý tvar obličeje) sedí skvěle, jsou lehké takže z nich nebolí za ušima ani nos.

Musela jsem si lehce přihnout nožičky, při předklonu mi sjížděli. Nožičky jsou kovové, takže to nebyl problém.

burianova202224. dubna 2024

Krásně sedí, jemné. Prostě top