Umyvadlo Recenze Ravak Avocado XJ1P1100000

Recenze Ravak Avocado XJ1P1100000

Asymetrické umyvadlo Avocado od firmy Ravak v pravé variantě je vyrobeno z litého mramoru, má rozměry 85 x 45 x 12,4 cm, příjemnou odkládací plochu a je s přepadem. Dodáváno s otvorem 35 mm pro stojánkovou baterii. Vhodné pro samostatné umístění nebo nad vanu. Montážní sada (připojovací hmoždinky, vruty, atd.) včetně krytky přepadu je součástí dodávky.

fiala19012. prosince 2024

Konečně první obchod, který nelže, že toto umyvadlo má a dodá. Děkuji

Registrovaný uživatel17. října 2023

Umyvadlo jsem kupovala již podruhé, výborně se hodí do malé koupelny a přitom má celkem velkou odkládací plochu..

Registrovaný uživatel29. prosince 2021

Praktická odkládací plocha.Hezký design.Produkt používám 2 týdny.

Při instalaci mě zarazilo v návodu použití bílého cementu.Glazura litého mramoru je dost choulostivá oproti keramice,snadno se poškrábe.

Po instalaci a krátkých zkušenostech s tímto produktem bych se příště do jeho koupě nehrnul a volil bych jiný materiál.

Registrovaný uživatel28. září 2020

V malé koupelně ušetřím za skříňku, protože má odkládací plochu

Docela mělké umyvadlo.

Registrovaný uživatel10. června 2019

Umývadlo sice užíváme jenom dva až tři dny, ale je nádherné a zatím jsou jenom pozitivní ohlasy. Je dostatečně hluboké, odkládací prostor je super. Velmi praktické.

Zatím nemám ani jeden.

Doporučuji a já jsem moc spokojená. Dá se říct, že realita, tj. vzhled umývadla, předčí obrázek.