Recenze Rappa Plyšový pes jorkšír 27-30 cm

Tento rozkošný psík yorkshire nesmí chybět v žádném dětském pokojíčku! Pejsek je vyroben z exkluzivní, kvalitní plyše. Pěkná hračka pro všechny milovníky plyšových zvířátek. Tato hračka spadá do exkluzivní kolekce plyšových hraček. Od opičáka, přes papouška až po klasické pejsky a naježené kočky.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Plyšový pes jorkšír od Rappa je chválen pro svou věrnou podobu s živým zvířetem a schopnost přinášet radost. Zákazníci jej doporučují jako vhodný dárek pro různé věkové skupiny, přičemž oceňují jeho realistický vzhled a schopnost potěšit.

• Věrné zobrazení živého jorkšíra
  • Krásný a realistický vzhled
  • Vhodný jako dárek pro seniory i děti
  • Vzbuzuje radost a potěšení
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

zdena.domov3. prosince 2023

Krásný pejsek, koupeno 90leté paní k narozeninám, která už nemůže živého pejska mít. Vždy měla yorkshírka. Měla obrovskou radost. Druhého dostal můj pravnouček, který se s ním mazlí.

Skvělá koupě. Děkuji.

Registrovaný uživatel27. srpna 2023

líbí se mi

Registrovaný uživatel7. června 2022

hezký

Registrovaný uživatel25. dubna 2022

Moc krásný,jako živý veliká radost.

Registrovaný uživatel26. listopadu 2021

pejsek je moc krasný

Registrovaný uživatel21. června 2021

Hledali jsme pro babicku plysoveho pejska co nejpodobnejsiho tomu zivemu a narazili jsme na Rappa jorkšíra. Plysak je temer jako zivy, pri letmem pohledu doslo i k zamene :-), protoze hracka sedi stale na okraji pohovky.

S nakupem jsme spokojeni, mohu doporucit.

Registrovaný uživatel15. srpna 2019

Věrná kopie