Dámský parfém Recenze Ralph Lauren Safari W EDP

Recenze Ralph Lauren Safari W EDP

Ralph Lauren Safari 75 ml - parfémová voda s rozprašovačem. Ralph Lauren Safari - vůně pro ženy. Ralph Lauren Safari - Teplá, těžší, mírně ovocná, květinová dámská vůně ..

Registrovaný uživatel1. října 2023

Tuto vůni jsem si dlouho přála, až už nebyla k sehnání. Na trh byla uvedena v roce 1990 a představuje to nejlepší, co si lze v parfému představit - květiny, byliny, dřevo, jantar, lehounce citrus, cítím i med. Je výrazná, stačí aplikovat málo, dlouho vydrží. Kdo má rád Lancôme Poeme, Trésor, Palomu Picasso, Chanel No5 nebo Muglerovky, neodolá ani Safari. Jde o krásnou vůni pro celoroční použití, umí prozářit chladné dny a podzim.

Registrovaný uživatel14. dubna 2022

Stále nádherná vůně, kupuji během let už poněkolikáté. Krásný flakonek.

Vůně by se mohla prodávat i v menším balení, stávající 75 ml je do kabelky těžké. Dříve byl i krásný podlouhlý flakon 25 ml, naplnitelný. Naštěstí ho stále mám, takže jsem si parfém přestříkala do něj.

Doporučuji i ostatním, kteří mají rádi výraznější silnější vůni.

Registrovaný uživatel18. prosince 2021

Pouzivam leta,nevsedni korenena vune

Kupuji opakovane

Registrovaný uživatel14. prosince 2019

rozhodně nevšední, výjimečná, hluboká, plná dálek a tajemství.... krásnej flakon neni pro každého.....! ;)

krásná a jedinečná