Literární biografie Recenze Rakoncaj: Měl jsem kliku - Josef Rakoncaj (2020, pevná)

Recenze Rakoncaj: Měl jsem kliku - Josef Rakoncaj (2020, pevná)

Vzpomínky legendárního českého horolezce. Zrodil se horolezec od pánaboha, přestože o jeho talentu zprvu nikdo nevěděl. Po několika desítkách let je jasno. Pět tisíc výstupů na pískovcových skalách.

gmepost3. března 2024

Mám rád Čechy co hrajou fér, takže naprostá spokojenost.

cer10. února 2024

Velmi zajímavá, čtivě napsaná kniha

Registrovaný uživatel23. června 2021

Pěkné shrnutí celoživotní dráhy. Rakoncaj je pro mne nejlepší horolezec v historii

Registrovaný uživatel27. května 2021

Výborný obsah, tvrdá vazba..

Registrovaný uživatel22. dubna 2021

Mám od autorské dvojice všechny knížky dle mého názoru nejlepší

Registrovaný uživatel24. ledna 2021

Dobré počtení od našeho skvělého horolezce!

Registrovaný uživatel14. ledna 2021

Krásné vzpomínání známého slavného horolezce. Množství fotografií. Výstižná fotka na titulní straně. Vtipně zakončená každá kapitola " a pak že to nejde".

Miluji knihy o horolezectví, tato patří ke klenotům. Je dobře, že taková kniha vyšla k 70 tinám.

Registrovaný uživatel28. prosince 2020

Skvělé vyprávění úžasného horolezce.

Registrovaný uživatel4. prosince 2020

Jsem dlouholetý příznivec a obdivovatel Josefa Rakoncaje. Tento produkt, tato kniha, jako ostatně všechny knihy této autorské dvojice, vynikají především tím, že čtenáře umí vtáhnout do děje. Umí ho zařadit se do výpravy, jako by on sám byl účastníkem každé výpravy. Je to opravdu bezva napsané! No a jak čast knihu používám? Prakticky denně. Denně si v ní listuji a vybírám si ty nejlepší pasáže. Takováto kniha se nečte, ta se studuje!!! Jan Krejča.

Psal jsem panu Rakoncajovi blahopřání k narozeninám. On mi poděkoval a jen tak mimochodem se zmínil, že připravují s Miloňem Jasanským novou knížku a že má vyjít 6. 11.2020. Musím se přiznat, že nejen že splnila moje očekávání, ale zdaleka ho předčila. Děkuji Josefu Rakoncajovi a Miloni Jasanskému za skvělou knihu. Děkuji. Jan Krejča.