Recenze Rafiki Darcy Castlerock

Dámská zateplená bunda Rafiki Darcy vychází střihově z lety prověřeného modelu. Bunda vyniká celou řadou prvků, které lezci ocení. Dvoucestný zip YKK předurčuje bundu k použití při jištění, když nechcete mrznout, než váš parťák doleze cestu. Kapuce perfektně obepne hlavu díky elastické pružence po obvodu.

Registrovaný uživatel4. března 2026

podle mě - lehká, teplá, na tělo, ale umožní velký rozsah pohybu, velikost mi sedí přesně (bez svetru), nosím 40-spíš42, zvolila jsem 42, délka rukávu akorát, kvalita se mi osvědčila - v minulosti jsem koupila velmi podobnou bundu od rafiki, ale už dosluhuje, skvělý je dvoucestný zip a náprsní kapsa

moje minulá obdobná bunda při větším pršení promokne, prostě není to bunda do většího deště, je to bunda zateplovací :-) u nové předpokládám totéž, ale už s tím počítám

koupila jsem ji, protože mám dobrou zkušenost s obdobnou bundou rafiki a líbil se mi design castlerock

Varianta 42
marie.kolackova128. února 2025

Maximálně spokojena.

miloslava.culikova21. listopadu 2024

Lehká, pohodlný střih, hřejivá.

Registrovaný uživatel10. června 2022

Produkt je podle mých představ