Recenze Racceway E-BABETA 250 W

Elektrický motocykl Racceway E-Babeta díky svým parametrům spadá do kategorie malých mopedů s elektrickým pohonem. Zapomeňte na registrace, pojištění a řidičský průkaz, užijte si svobodu jízdy kdykoli a kdekoli budete chtít. Jak to u elektrických vozidel bývá, vyznačuje se šetrností k životnímu prostředí, nulovou produkcí zplodin a velice tichým chodem. Vybavena je motorem o výkonu 250 W (max.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 18 recenzí pomocí Seznam AI

Racceway E-BABETA 250 W je vhodná pro krátké vzdálenosti a každodenní použití, nabízí pohodlnou jízdu a jednoduché ovládání. Její hlavní nevýhodou je olověný akumulátor s omezenou kapacitou a krátkým dojezdem, což zvyšuje nároky na údržbu. Pro delší trasy nebo náročnější terén je vhodné zvážit variantu s lithiovou baterií.

• Pohodlné a stabilní jízdní vlastnosti
  • Jednoduché ovládání a manipulace
  • Finančně nenáročný provoz
  • Vhodné pro krátké vzdálenosti a každodenní použití
  • Nepotřebuje řidičské oprávnění
  • Olověný akumulátor s malou kapacitou a krátkým dojezdem
  • Slabé osvětlení a špatně viditelné blinkry
  • Bubnová zadní brzda s nedostatečným účinkem
  • Těžká baterie ztěžuje manipulaci
  • Nespolehlivý ukazatel nabití baterie

Registrovaný uživatel6. srpna 2025

Baterie neudrží kapacitu ani kyž nejezdíte, musíte každé cca 3 týdny dobíjet. Při poklesu kapacity nelze dobít dodanou dobíječkou a začne Vám neskutečý problém s reklamací baterie, jejím odesíláním výrobci (opakovaně). Provoz se Vám velmi prodraží!

Registrovaný uživatel29. července 2024

finančne nenáročná prevádzka, bezproblémové parkovanie, vybavené alarmom proti krádeži. Babetu využívam denne do práce

Registrovaný uživatel25. října 2023

vše O.K. dobré přibližovadlo

super stroj

Registrovaný uživatel25. srpna 2023

Pohodlný pěkný motocykly E Babeta

Žádný problémy

Můžu jen doporučit

Registrovaný uživatel17. srpna 2023

nepotřebuje se k tomu řidičské oprávnění

krátká doba na posouzení

používá se denně

Registrovaný uživatel30. srpna 2022

Hezká na pohled, tichá, lepší než jezdit MHD, můžu jezdit po cyklostezkách a nepotřebuji řidičák. Jde vypnout omezovač bez velkého zásahu a opět zapnout třeba kvůli reklamaci.

Těžká baterie 18 kg, špatně se vrací nazpět. Jelikož u nás není rovný terén ujedu cca 28 km. Takže 2 jízdy do práce a 2 jízdy z práce a musím nabít ( 25 km ). Pokud mohu poradit kupte si rovnou s lithiovou baterii. Ano je to investice o cca 14 000 větší, ale já budu opět investovat do lithiové baterie 15 000 a 2 500 za nabíječku a olověná baterie mi bude ležet ve sklepě.

Registrovaný uživatel27. srpna 2022

Super přibližovadlo aspoň nemusím pořád vytahovat auto z garáže a hlavně se hodí na ryby jezdit a na houby.

Nemám žádné zápory funguje mi dobře.

S E -babetou jsem moc spokojený byl to dobrý nápad koupit si jí, zatím šlape tak jak má a neměl jsem s ní žádnou závadu.

Registrovaný uživatel20. července 2022

akumulátor velmi slabý cítí každé převýšení jinak spokojenost

Registrovaný uživatel18. července 2022

Dobře a rychle dodání

Trochu jsme měli problém s montáží ale jinak dobrý

Registrovaný uživatel9. května 2022

nejezdím, nenabíjím, nemám nabíječku, tři týdny čekám na vyřízení její reklamace

není co zhrnovat

Registrovaný uživatel21. dubna 2022

Je pěkná, dobře sedí na cestách, pohodlná, jednoduché ovládání.

Špatně svítí, při odpojení omezovace se podstatně zkrátí dojezd a baterie ztrácí rychleji kapacitu

Ale jinak celková spokojenost.

Registrovaný uživatel17. listopadu 2021

Plní mé očekávání .V rovinatém a mírně kopcovitém terénu vyhovuje. Cena- výkon dobrý.

Těžký olověný akumulátor s malou kapacitou.

Uvažuji o koupi lithiového aku a nejspíš i příslušné nabíječky.

Registrovaný uživatel18. července 2021

Super mam tam tu novu baterku lionku a ta leti 40km v h.parada moc se mi líbí

Registrovaný uživatel11. května 2021

Lehka, vedena jako elektrokolo, snadno ovladatelna,skladna

Svetlo skoro nesviti, display oslnuje,zadni brzda bubnova,takze moc nebrzdi nema zalozni baterii na alarm, tezka olovena baterie,neviditelne blinkry.

Je to cina, o tom ani potom. Ale jede se na ni dobre, 500w na rovince staci,mirny kopec zvladne sama,zbytek s prislapem az nekam na 13 cti stupnove stoupani. Doporucuju dokoupit predni svetlo na kolo,bude sviti lepe a nebude snižovat dojezd a litiovou baterii

Registrovaný uživatel14. dubna 2021

Bylo to pro syna k narozeninám, byl šťastný

Vlasta Hlaváčková25. listopadu 2020

Upozorňuji, že moje E-Babeta je červená. Krásná hračka na malé vzdálenosti.

Udávaný dojezd je zcela iluzorní. Po najetí více než 400km mám zkušenost, že dojezd ve členitém terénu je cca 22km. A protože ukazatel nabití baterie je naprosto nespolehlivý, je nutno velmi bedlivě sledovat počet najetých km. T.zn. po ujetí 11 km se hbitě obrátit k domovu.

Krásné přibližovadlo na malé vzdálenosti. Jsem velmi nespokojena s tím, ze není možno koupit E-Babetu rovnou s lithiovou baterií . Ten dojezd snad by byl větší. I když údaji o 65 km, které se u některých výrobků objevují, stejně nevěřím.

Markéta Vrbová20. října 2020

Je sranda když si to ostatní pletou s klasickou motorkou

Trošku horší na brzdění

Na výlety ideální

Varianta oranžový
Jan Landa22. června 2020

Mám rok a za tím spokojenost.