Stojací lampa Recenze Rabalux Gamma 1xR7s 230W + 1xG9 40W

Recenze Rabalux Gamma 1xR7s 230W + 1xG9 40W

Stojací lampa Rabalux Gamma v elegantním stylu je vhodná jako doplňkové osvětlení v klasickém i moderním interiéru. Je vyrobena z kvalitního kovu a skla a je stmívatelná. Do vrchní části je určena žárovka s paticí R7s o maximálním příkonu 230 W, do čtecí lampičky pak s paticí G9 o maximálním příkonu 40 W.

Margetin.Marie1. května 2025

Než jsem u Vás zakoupila tento výrobek ,měla jsem svítidlo podobné tomuto výrobku. Jsem s tímto lampou spokojena. Malé světlo používám při čtení knih. Výrobek používám denně.

jindrich.rezek19. ledna 2025

U lampy bylo rozbité sklo-krytka,která chrání žárovku.

Varianta bronz
Registrovaný uživatel31. října 2021

Stmivatelna regulace, spokojenost

Registrovaný uživatel3. října 2021

Stojací lampa s pěkným vzhledem. Hlavní světlo používáme k osvětlení celé místnosti, menší lampičku na ohebném ramínku pak ke čtení. Používáme každý den.

Předchozí lampa podobného designu, kterou jsme měli, používala více svítící žárovku (trubici 300W). Nová lampa svítí méně (R7s 230W). Intenzita menší, čtecí lampičky je stejná jaku u naší předchzí (40W). Ovládací knoflíky od stmívatelných vypínačů lehce prokluzují v prstech, i když je na nich v zadní části jemné vroubkování. Pomohlo by, kdyby bylo vroubkování na větší ploše (ale to je jen zanedbatelný detail). Na skleněném talíři hlavní lampy je lehce vyštípnutá hrana (nejde o nic dramatického, reklamovat ani vracet lampu kvůli tomu nebudu).

S lampou jsem spokojen. Koupil bych ji znovu.

Registrovaný uživatel10. února 2021

Pekny design Pouzivam denne, mam ji u pc

Registrovaný uživatel17. dubna 2020

pěkný design, slušná cena, dobrý nápad s lampou "na čtení", používáme denně

trochu nás potrápilo sestavení podle návodu, ale nic strašného.

Dobrý nákup, užíváme si "intimní" osvětlení každý večer.

Varianta bronz