už jednu tuto lampu mám a jsem spokojená,používám denně

už jednu tuto lampu mám a jsem spokojená,používám denně
trochu líp vyřešit zapínání
lampu bych doporučila
Splňuje můj požadavek.
Klady jsou k ničemu, když převažují zápory
Lampa je křivá, i když vypadá docela stabilní.
Může to způsobit spousta věcí, takže nevím přesně proč.
Obchod, který tohle prodává a ještě tomu dělá reklamu, nemůže být dobrý!
Nedá se věřit tomu, že nevědí co prodávají. Potom je už jedno, kde se to koupí.
Bohužel, ani dražší lampy nemusí být podstatně lepší. Aspoň jsem viděl, jednu smontovanou, předraženou příšeru.
Proto jsem objednal tohle, připadala mě docela dobrá. Stejně jsem dobře nevybral.
Originální balení lampy i balení od prodejce. Lampa přišla nepoškozená.
Je funkční a snad bude nějak sloužit (jistě to nevím)
Křivý šmejd. Vypadá docela stabilní, ale na všechny strany je křivá. Je to minimálně estetická vada. Jestli to něco bude dělat, ještě nevím.
Plastové stínidlo. Vypadá to, že není tak průsvitné, jako skleněné a pohlcuje dost světla.
Dneska se často nedá nic vybrat. Viděl jsem u nás lampu Eglo za 3500 (měli ji předraženou) a měla zhruba stejnou vadu.
Reklamaci se asi vyhnu. Už jsem koupil led žárovky, zase to rozdělávat a balit, pošta by byla dost drahá. V neposlední řadě - prodejci to musí vědět, je velká šance, že reklamaci neuznají. Na prodejnu nějakou lampu smontují. U nás taky předvádějí "křivou Eglo".
Horní svítidlo je Z PLASTU. Nenapadlo by mě popis světel kontrolovat do takových podrobností. Horší však je, že stojánek je na 3 mistech poškozený - poškrábaný a zrezlý. Budu reklamovat.
lampa splnila moje představy jak vzhledem tak funkčností
Lehká na přenášení , nezabere místo .
Dva rozměry na žárovky . Musela jsem opět do obchodu což mi neudělalo radost.
jednoduchá, skladná a praktická lampa, snadné sestavení, svítí výborně