Quinoa obsahuje vysoké množství bílkovin se vzácně vyváženým podílem aminokyselin. Hmotnost: 250 g Země původu: Bolívie/Peru Příprava: Quinou propláchneme studenou vodou a vaříme podobně jako rýži. Necelé 2 hrnky vody a 1 hrnek quinoi přivedeme k varu a vaříme 15 – 20 min „na skus“ podobně jako těstoviny al dente. Použití: Quinou používáme jako přílohu místo rýže či brambor, jako základ sytých…
Quinoa obsahuje vysoké množství bílkovin se vzácně vyváženým podílem aminokyselin. Hmotnost: 250 g Země původu: Bolívie/Peru Příprava: Quinou propláchneme studenou vodou a vaříme podobně jako rýži. Necelé 2 hrnky vody a 1 hrnek quinoi přivedeme k varu a vaříme 15 – 20 min „na skus“ podobně jako těstoviny al dente. Použití: Quinou používáme jako přílohu místo rýže či brambor, jako základ sytých salátů a zavářku do polévek, a k přípravě sladkých kaší a nákypů. Výživové informace: Quinoa je přirozeně bezlepková, snadno stravitelná a má vysoký obsah bílkovin.
Jedná se o doplněk stravy. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nemá léčivé účinky. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Čtěte pozorně informace na etiketě nebo v příbalovém letáku.