potreboval jsem box pro ocasku, narocna na rozmer, tady jsem nasel co jsem potreboval

Mám je 3, pro domácí účely je to v pohodě. Drží tvar. Mám to na skladování, sem tam převoz.
Uzavírací klipy - nemůžu se zbavit pocitu, že při častém používání přestanou držet, nezacvaknou, budou plandat. Klipy jdou sehnat náhradní.
Pro profíka, který se v tom bude pořád hrabat a přenášet to jak koťata - určitě ne. Řada ONE, PRO je lepší.
Nemám s tím problém. Je to prostřední, nejlevnější řada QBRICK - má své místo. QBRICK ONE je moc velká, řada PRO zase malá. Beru to jako spotřebák.
Někdo tu zmiňoval Stanley, že je lepší - Od Stanley mám 2 větší boxy(někdy problém zavřít, nedrží tvar, a to v tom nemám "majzle a kladíva") a 5 orgnizérů(ty jsou v pohodě). Nedohledal jsem nic za rozumné peníze, tak jsem šel do Qbrick - připadá mi víc tuhý.
Pevné. Spokojen
Skladnost, a vnitřní kapacita
Zajimamvy napad, relativne dobre fungujici ale dosti nedotazeny do konce. Mam ho vprovozu asi mesic a uz jsem nasel dost nedostaku viz zapory.
Kladne stranky jsou cena, stohovatelnost, relativni flexibilita
Delici prepazky ve velkych boxech maji pevne dane umisteni, tzn bud na predurcene misto nebo nedavat- kam pak s nima?
Kolecka main boxu jsou plastova,spatne umistena- tvrzena guma lepsi, nevychytany sklon kdyz vyjizdite nebo sjizdite schody, drhne bud tyc(rukojet) v horsim pripade dno boxu
Panty by mohli byt robusnejsi, kolega me postavil kufr s vrtackou na box pootevreny, kde k dovreni vadil pohozeny sroubovak-zduraznuji polozil, viko v okoli plastu prasklo- mackpack by to prezil s "prasknutim vrtacky"-vyzkouseno
Zaviraci prihradky na srouby adrobnosti super-jen kdyby se po drcnuti sami neotvirali- lepsi zamykaci mechanismus bybyl pecka- via " Lidl boxy- polovicni cena, o tri level vyssi kvalita.
Urcite super pro skladovani, prevoz, za me to ale pro kazdodenni uzivani ma dost much, pokud by je odstranili, fakt pecka, za me lepsi a vyuzitelnejsi nez i treba DeWalt, Stanley- ale kvalitou a vychytanim detailu jsou nekde podkotniky techto znacek.
V soucasne dobe doporucuji maximalne hobby kutilum.
Ps; mam koupen qbrick 2, a to vse co nabizi, kazdy komponent