Recenze Pylontech US5000 4,8 kWh

Spolehlivá a výkonná baterie Pylontech se vyznačuje kromě moderního designu také skvělou funkčností. Předností technologie LiFePO4 je odolnost vůči vzplanutí a zaručuje tedy maximální bezpečnost. Hmotnost baterie činí 39,7 kg.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Pylontech US5000 4,8 kWh je baterie s velkou kapacitou a kompaktními rozměry, která je pro většinu uživatelů spolehlivá a snadno manipulovatelná. Někteří zákazníci však zmiňují komplikace při propojování a vyšší cenu. Pro uživatele, kteří ocení vestavěné BMS a vysokou kapacitu, může být produkt vhodnou volbou, i přes občasné výhrady k hmotnosti a kvalitě výroby.

• Kompaktní rozměry
  • Snadná manipulace
  • Vestavěné BMS
  • Velká kapacita
  • Spolehlivost
  • Vysoká cena
  • Komplikované propojení konektory RJ45
  • Hmotnost
  • Nejasná funkce zabudovaného soft startu
  • Občasné problémy s kvalitou výroby

Fkvasnicka4. května 2026

cena/výkon

hmotnost

Rockykoplik17. května 2025

Výborné baterie, mám tři, fungují skvěle

djrobee26. února 2024

Super baterie ľahko sa spájajú.

rv00390013. února 2024

Absulutne bezproblemova bateria

nezaznamenal som

kupim opat

pavel.vanac31. prosince 2023

Super baterka. Doporučuji

mikus25. prosince 2023

Kompaktni , vestavene bms

Kvalita vyroby a kontrola neni u tohoto vyrobku velika !!

Registrovaný uživatel25. září 2023

velká kapacita dobrá cena, spolehlivá

Registrovaný uživatel6. dubna 2023

Kompaktní rozměry, snadná manipulace i přes značnou hmotnost, snadné propojení díky dodaným kabelům a konektorům

Vysoká cena, komplikované propojení konektory RJ45 - řada možností a rozsáhlý manuál kvůli snaze o všestranné použití. V mé sestavě - solární panely - regulátor nabíjení, tři US 5000 a tři měniče 48/230 V věc naprosto zbytečná. Jak funguje zabudovaný soft start jsem neobjevil - po připojení měničů hlásí chybu - přetížení a nedá se nahodit. Vyřešil jsem vlastním "soft startem" přes odpor asi 10 ohmů a funguje to i bez počítače.........

Na původně objednanou baterii od českého výrobce (z čínských článků) jsem čekal marně několik měsíců kvůli podstatně lepší ceně. US 5000 je v současnosti asi jedna z mála dostupných baterií na našem trhu.

Registrovaný uživatel17. listopadu 2022

poměr kvalita a cena