Přípravek na depilaci a epilaci Recenze Purity Vision BioEpil depilační cukrová pasta 400 g

Recenze Purity Vision BioEpil depilační cukrová pasta 400 g

Zbavte se chloupků šetrně, rychle a přírodní cestou. Hladké pokožky si pak budete užívat až po dobu několika týdnů. Depilační cukrová pasta Purity Vision BioEpil odstraňuje chloupky jednoduše a bez nadbytečného podráždění. Hodí se i pro depilaci citlivějších partií jako jsou podpaží nebo třísla.

Ums 20228. září 2024

Nic pozitivního

Absolutně nedoporučuji začátečníkům. Je velmi obtížné najít správnou teplotu pasty tak, aby nebyla moc studená ani moc horká, kdy hrozí popálení kůže. Pasta byla lepivá, bordel všude kolem. Špatně se to uklízí. Řídila jsem se veškerými pokyny, pokožka byla umytá, suchá, přepudrovaná. Zkoušela jsem strhávání prsty, látkou,... Přes veškerou snahu pasta vytrhla jen část chlupů a zbytek, především jemné chloupky prostě vytrhnout nešly. Je možné, že pokud má někdo více zkušeností s pastou, může fungovat lépe. Za mě už ale nikdy víc. Byla to naprostá ztráta času (několik hodin) s velmi neuspokojivým výsledkem - pouze částečně vytrhané chloupky na lýtkách a v podpaží. Produkt je nesmyslně drahý. Nedoporučuji!!!

Nekupovat

Registrovaný uživatel19. prosince 2023

Trvalo mi, než jsem se naučila používat, ale vše je super. Kvalitní produkt, který kupuju oravudelně

Registrovaný uživatel23. září 2022

zatím nejlepší pasta,jenž jsem doposud vyzkoušela

Registrovaný uživatel30. června 2022

je k dostání běžně v drogerii

Pasta nefunguje, špatně vytrhává chloupky (malé a drobné vůbec nebere), špatně se s ní pracuje, nejde dobře odhadnout správná teplota rozehřátí - buď je to málo a pasta nic nebere nebo se hned přehřeje a člověk se velmi snadno popálí. Strašný produkt a ještě má člověk popálenou a podrážděnou pokožku s nevytrhanými chlupy.

Nejsem začátečník a cukrových past jsem měla již několik (jiné značky), ale tato je jedna nejhorších cukrových past kterou jsem kdy měla, absolutně nefunkční, a také rychleji ubývá. Zbytečný produkt a vyhozené peníze. Nekupovat.

Registrovaný uživatel24. června 2022

Vydrží déle bez chloupků. Chloupky méně rostou.

Náročnější po technické stránce, chce to získat ten správný grif.

Určitě stojí za to vyzkoušet.

Registrovaný uživatel4. května 2022

Dobře se s ním pracuje.

Registrovaný uživatel30. listopadu 2021

I po důkladném zahřátí a nanesení, několikaminutovém čekání na ztuhnutí se mi nepodařilo v tomto depilačním vosku vzbudit jeho smysl. Prostě nefungoval, netuhnul, netahal, nakonec nešel ani sundat.

Říká se: Bůh přichází, tvař se, že pracuješ. Tento produkt asi chce do pekla, protože práci ani nepředstírá.

Registrovaný uživatel8. dubna 2020

odstraní tak 90% chloupků zbytečně nedráždí pokožku

Je třeba obsah nechat delší dobu nahřát, aby měl správnou konzistenci. A je třeba se s ním naučit trochu manipulovat. Ale pro domácí použití určitě dostačující.

Registrovaný uživatel30. července 2019

přírodní produkt, po depilaci dlouho vydrží pokožka hladká, nezpůsobuje alergii, lehce se s ním pracuje

doporučuji k nákupu