Recenze Purity Vision BIO Růžové tonikum 100 ml

Recenze Purity Vision BIO Růžové tonikum 100 ml

Pleťové tonikum, obohacené o růžovou vodu, kyselinu hyaluronovou a vitamin C, šetrně pečuje o pleť. Hydratuje, rozjasňuje a tonizuje, pomáhá stahovat rozšířené póry a sjednotit tón pleti. Tonikum neobsahuje alkohol, jemně voní po růžích. Zařaďte jej do každodenní péče o pleť jako podklad pod pleťové oleje a krémy či jako fixátor make-upu.

mvgrigoreva9122. ledna 2025

Top! Kupuji pravidelně pro sebe a pro kamarádky

kjerabkova4. října 2024

Čistí a vyživuje pleť, hydratuje a krásně voní

s.31. března 2024

Jsem spokojená, příjemná vůně

jana.by18. března 2024

Značku Purity Vision používám už dlouhodobě a jsem spokojená. Nemůžu nic vytknout. Od té doby co používám tuto značku, zlepšila se mi pleť. Trpěla jsem hodně na akne a teď se objeví pupínek jednou zač, skoro vůbec. Používám čistící olej, tonikum dlouhodobě a teď zkouším i sérum, pleťový krém i růžovou vodu.

Registrovaný uživatel6. ledna 2023

Jemná a voňavá péče.

Registrovaný uživatel8. srpna 2022

Jako podklad pro noční krém je toto tonikum příjemné, voňavé.

Registrovaný uživatel13. května 2022

Rozhodně doporučuji.

Registrovaný uživatel11. května 2022

Moc příjemná vůně a velká spokojenost.

Registrovaný uživatel6. května 2022

Skvělé složení, vhodný i pro citlvou pleť.

Registrovaný uživatel22. dubna 2022

Nemusím uchovávat v lednici. Vcelku příjemná vůně, ale vůně u růžové vody Kvitok mně přijde lepší, asi koncentrovanější, nevím.

Registrovaný uživatel21. prosince 2021

Krásná vůně

Registrovaný uživatel16. listopadu 2021

Věcí, kterou oceňuji, je recyklovatelný obal - sklo, mechanická pumpička. Žádné plastové zbytečnosti. Příjemné voní, tonizuje a hydratuje pleť. Líbí se mi, že se dá použít i jako přímé osvětlení kdykoli během dne.

Purity vision bio růžové tonikum je velmi dobrý produkt po všech stránkách.

Registrovaný uživatel29. října 2021

Tak tahle ,, vodička” mne velice příjemně překvapila. Používám ráno i večer jako tonikum na střed obličeje . Poslední dobou pozoruji zvětšené póry a po pravidelném užívání tonika již nejsou tak patrné.Zároveň vnímám oživení barvy pleti, je více vyživována.

Opravdu doporučuji, pro starší a povadlejší pleť , ale i jemná péče pro mladší pokožku. Vidím změnu na své pleťi.

Registrovaný uživatel15. října 2021

Za mě výborný doplněk v kombinaci s růžovou vodou a pleťovým sérem. Snadná aplikace.