Recenze Purito Daily Go-To Sunscreen SPF50+ 60 ml

Chcete svou pleť chránit před slunečním zářením, ale přitom se vyhnout bílému nádechu, který některé opalovací přípravky na kůži vytvářejí? Lehký ochranný krém na obličej Purito Daily Go-To Sunscreen je pro vás tou správnou volbou. Jeho SPF 50+ tvoří chemické i minerální filtry, což zajišťuje mimořádně širokospektrální ochranu před paprsky UVA i UVB. A co víc, tento krém zklidňuje citlivou…

4 recenze

Registrovaný uživatel22. září 2022

Produkt je lehký a rychle se vsákne, skvělý pro mastnou pleť a každodenní použití.

Registrovaný uživatel22. června 2022

Lehká textura co nezanechává bílý film na pleti.

Já se po něm trochu lesknu, takže na něj ještě zlehka mazu minerální opalovací krém od Isntree a kombinace těch dvou je fajn. Ale samostatně mi moc nevyhovoval. Minerální Isntree mi tím lehkým filmem zakrývá červené flíčky, které tu a tam mám a k tomu obsahuje zinek a ten léčí případně akné.

V kombinaci s minerálním Isntree je fajn, je skvělý i na případné denní premazavani, což zas moc nejde s tím Isntree, ten je na premazavani moc hutný.