Krmivo pro kočku Recenze Purina Felix Fantastic Duo Multipack masový výběr 12 x 100 g

Recenze Purina Felix Fantastic Duo Multipack masový výběr 12 x 100 g

Purina Felix Fantastic Duo je řada krmiv, které vypadají, voní a chutnají tak neodolatelně jako jídlo, které byste sami uvařili. Každá receptura obsahuje křehké kousky kombinující dvě neodolatelné chutě servírované ve šťavnatém želé, aby se Vaše kočka mohla do tohoto krmiva s chutí zakousnout. Zároveň jsou zdrojem esenciálních omega-6 mastných kyselin a mají správně vyváženou kombinaci…

Novotná, Pardubice16. srpna 2025

V želé

Vůbec to nežerou, nechutná jim tato kombinace máš. Musela jsem tím obšťastnit venkovní kočky.

apsimona13. října 2024

Krasne voní, jsou v něm kousky masicka a kocka je nadšena.

Naši kočce chutnají o moc víc než obyčejný Felixe. Ten ji moc nejede.

Registrovaný uživatel17. března 2023

Kocourkovi chutná

Registrovaný uživatel30. listopadu 2022

Velmi chutná

Registrovaný uživatel7. listopadu 2022

Mám malou, necelých 1a1/2 roku starou. Kapsičky Felix jsem zakoupila na doporučení kamarádky a musím konstatovat, že tato značka mé Ťapince moc chutná, ať už jako kapsičky jednotlivě dle druhu masa, tak tyto Duo (už jsem je u Vás kupovala). jsem spokojená vždy s "rychlým" vyřízením objednávky, a kočička už je pozná (asi podle vůně) sotva stačím rozbalit balíček.

viz shora - kapsičky Felix-duo po zkušenosti s mojí kočičkou mohu jen doporučit, rovněž tak spolupráci s Vaší firmou.

Registrovaný uživatel3. dubna 2022

Kočkám chutná.

Registrovaný uživatel10. března 2022

super cena a velmi chutná ;-)

Registrovaný uživatel10. února 2022

Kočce chutná.

Registrovaný uživatel4. února 2022

Dobrůtka

Registrovaný uživatel16. září 2021

Všechny Purina Felix našim kočkám chutnají. Snadno se dávkují, nejsou kašovité a cena je přijatelná.

Doporučujeme, říkají kočky.

Registrovaný uživatel23. května 2021

Kvalitní maso v chutné úpravě, mám dvě kočky, jedné bude 20 let, druhá je dvouletá a oběma chutnají. Ovšem kočkám je nutné prostřídat chutě, někdy i něčím dost odlišným. Tyto kapsičky však vedou a používáme je průběžně.

Registrovaný uživatel18. dubna 2021

Asi úplně nejlepší z možností. Celkem i dobrá cena, takže super.

Registrovaný uživatel16. ledna 2021

Výborně, moc jim chutnají.

Registrovaný uživatel15. května 2020

Chutná