Recenze Puig 2.0 20764W

Recenze Puig 2.0 20764W

Plexi na moto Puig je nastavitelné clip-on v čirém provedení. Za jízdy vás chrání nejen před hmyzem, ale i před nepříjemným větrem.

jaaarmil21. května 2025

dobrý tvar

Přeš plexi se špatně kouká, všelijak zkresluje, místy jak lupa nebo rozmazává pohled před vámi. Příchytný mechanismus plexi nedrží. Nepasuje na to, tak jsem musel použít svůj starý, poslaný z číny a ten to udrží perfektně. Myslel jsem, že za ty peníze to bude top. Ale příště se opět vrátím k nákupu z číny za 300,-

Bob20. dubna 2025

Snadná montáž. Dobře drží.

Hodně zkresluje reálný obraz !!!!!

Znovu už bych nekoupil kvůli zkreslení obrazu. Je to hodně nepříjemné, takže laborace s nastavením výšky abych vyděl těsně nad ním a zároveň mi nefoukalo na helmu.

myogen200323. září 2024

Pokud neprší, skvělé.

Pokud prší, uchycení deflektoru zvlhne a klouže. Deflektor za jízdy odletí. Takto jsem už přišel o dva. V druhém případě jsem poctivě lihem odmastil styčné plochy. Přesto v dešti opět deflektor odletěl. Styčné plochy po zmoknutí začnou klouzat.

K ničemu a nebezpečné. Puig podpora zákazníka nefunguje.

oldanov17. června 2024

Jako jeden z mála na mé motorce funguje absolutne perfektně