Recenze Puhdistamo Lactic Acid Bacteria Boulardii

Recenze Puhdistamo Lactic Acid Bacteria Boulardii

Doplněk stravy Puhdistamo Lactic Acid Bacteria Boulardii je efektivní kombinací probiotických kultur (kvasinek) Saccharomyces boulardii značky Lactospore a kultur Bacillus coagulans značky Lynside. Saccharomyces boulardii se úspěšně používají pro svoje vlastnosti související s potlačením širokého spektra nežádoucích mikroorganismů, a zároveň posílení růstu mikroorganismů prospěšných. To je…

lenkaliskova00728. července 2025

Byla jsem v Egypte a nemela jsem behani na zachod a ostatni běhali.

romano21053. listopadu 2024

Žiaľ nevieme posúdiť účinnosť, keďže doplnok nebol užívaný samostatne, ale spolu s iným probiotikom. Požadovaný efekt sa dostavil v kombinácii s iným probiotikom, takže určite tam tento doplnok zohral svoju úlohu.

jelzu26. února 2024

Oproti českých výrobkům mi tento opravdu pomáhá, zažívání po něm mám mnohem lepší.

Registrovaný uživatel15. března 2023

zakúpené na gastroentero zápalové ochorenie, nevyhovuje nám úplne, to však nie je chyba produktu - je to individuálne, preto produkt hodnotím ako veľmi dobrý

Varianta 30 cps.