Recenze Průvodce úrovněmi vědomí - David R. Hawkins (čte Jaroslav Dušek) [CD]

Recenze Průvodce úrovněmi vědomí - David R. Hawkins (čte Jaroslav Dušek) [CD]

Dr. D. Hawkins, který zažíval pokročilé stavy vědomí již od dětství a pojmenoval je podle subjektivních prožitků, které na každém stupni převládají, a podle energie jejich pole jim přiřadil číselné hodnoty od jedné do tisíce (kde 1000 označuje, stav nejvyšších avatarů, Krišny, Zarathuštry, Buddhy a Ježíše Krista). Popisuje, jakým způsobem se na různých stupních vědomí chová lidské ego a jak…

Registrovaný uživatel15. října 2021

Těšili jsme se nahrávku, která je určitě dobrá a obsah užitečný. Bohužel CD přehrávače ho odmítají přehrávat.

Nejde přehrát na všech CD přehráváčích. Bohužel nám toto CD bere jen jeden přehrávač (a to ten v autě) ze čtyř možných. Ostatní hlásí chybu.

Toto CD nám je celkem k ničemu, protože nemáme kde poslouchat. Bohužel přehrávače ho odmítají. To za tuto celkem vysokou cenu považujeme jako velký problém a nedostatek.