přímá bruska Recenze Proxxon Micromot 60/EF

Recenze Proxxon Micromot 60/EF

Proxxon Micromot 60/EF je úzká, lehká a vhodná do ruky. Je určená na vrtání, frézování, broušení, leštění, kartáčování, čištění, odrezování, řezání, gravírování a cizelování. Hodí se na opracování oceli, ušlechtilých kovů, skla, keramiky, plastů a minerálů. Stabilní tělo je vyrobeno z polyamidu se skelnými vlákny.

Registrovaný uživatel9. února 2023

Precizní Lehký V rámci kategorie překvapivě výkonný

Není co vytknout, určitě se vyplatí trochu připlatit a vzít Proxxon, než nějakou čínu...

Registrovaný uživatel16. října 2022

S výrobky firmy Proxxon pracuji 30 let. Zkuste sami výrobky fy Proxxon a nebudete klást tuto otázku, Denně

Registrovaný uživatel27. září 2022

Výrobek je nefunkční - tedy nefunguje regulace otáček. Mám prostě smůlu.

Prodejce za to nemůže, proběhla reklamace a vrácení výrobku

Registrovaný uživatel24. ledna 2022

Proxxon Micromot 60/EF frézku jsem si vybral na základě dlouholeté zkušenosti s tímto nástrojem. Vzhledem k tomu, že mi po téměř 20.letech pravidelného používání frézka neopravitelně odešla, musel jsem si zajistit novou. Frézka vyniká rozmanitým použitím, jedná se o lehký nástroj, který nezatěžuje ruku a snadno se s ní pracuje. Frézku používám na gravírování skla, práce v mramoru, dřevě a kovu.