Pilový plátek Recenze Proxxon Micromot 28745 lupénkové pilové listy 12 ks

Recenze Proxxon Micromot 28745 lupénkové pilové listy 12 ks

Standardní pilové listy délky 127 mm jsou s příčným kolíčkem. Listy jsou určeny pro dekupírovací pily DSH a DS 460.

Registrovaný uživatel7. září 2024

subtilnější příčky

dobroeisman18. ledna 2024

Používám tyto pilky již mnoho let bez jakýchkoli problémů.

Registrovaný uživatel6. června 2023

kvalita

Registrovaný uživatel1. ledna 2023

Pilky jsem koupil na získanou elektrickou lupénkovou pilku a rozhodující pro mne byla jejich délka 127mm, v obchodech měli pouze 130mm po 3ks za dost velkou cenu. ,,,,,,,,,,,, Tímto plátkem jsem osadil i normální ruční lupénkovou pilku ,kde mi plátky hodně praskaly /npř. při řezání plexi ale i silnější překližky /,ještě mi nepraskla, takže jsem s výrobkem nadmíru spokojen. Škoda jen, že jsem si neobjednal ještě pilky z hrubšími zoubky, pak by práce s nimi byla univerzálnější. ,,,,,,,Teď před vánocemi jsem vnoučatům vyřezával z překližky různá zvířátka,stromečky a pod.,takže jsem s pilkou pracoval několik hodin denně.a jsem s ní velice spokojen . S pozdravem Pett

Škoda, že jsem o těchto lupénkových pilových listech nevěděl dřív a že se dají použít i nejenom na el. lupénkovou pilku. Každému vřele doporučuji .