Recenze PROWOOD ST1 167 167 x 100 cm

Dřevěný zahradní nábytek PROWOOD ST1 167 je vyroben z materiálu Thermowood. Je určen do vlhkého prostředí, jako jsou bazény, sauny, wellness centra, pro venkovní použití jako je posezení v zahradách, na terasách, jako nábytek do altánů a pergol.
Porovnat ceny 5 099 Kč

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Zahradní stůl PROWOOD ST1 je kvalitně zpracovaný a robustní, s pevnou konstrukcí a masivním provedením. Zákazníci oceňují jeho vzhled a funkčnost, ale montáž může být náročná pro méně technicky zdatné uživatele. Doporučeno pro ty, kteří ocení kvalitu a jsou ochotni věnovat čas sestavení.

• Kvalitní masivní zpracování
  • Pevná a robustní konstrukce
  • Kvalitní spojovací materiál
  • Přehledný návod
  • Dobře slouží a vypadá velmi dobře
  • Složitá montáž vyžadující technické znalosti
  • Dodávané lepidlo tvoří nepěkné stopy při vytečení
  • Návod k montáži pouze obrázkový a vyžaduje soustředění

robert.fussi11. února 2024

Pěkný a kvalitní stůl z masivu.

Registrovaný uživatel15. srpna 2023

Již máme zakoupeno dříve, dokupovali jsme.

Registrovaný uživatel12. dubna 2023

Už dřív jsme zakoupili na balkon malý stůl a dvě židle se kterými jsme velmi spokojeni. Teď jsme pořídili i dva velké stoly do venkovní kuchyně.

Žádné minusy

Kvalitní festovní nábytek, doporučuji.

Registrovaný uživatel10. května 2021

- perfektní masivní zpracování - kvalitní spojovací materiál - přehledný návod

- dodávané lepidlo tvoří nepěkné stopy, pokud vyteče ze spojů, je ho potřeba dávat opravdu jen tu jednu kapku, která je v návodu

- kvalitní nábytek za rozumnou cenu, který dobře slouží a vypadá velmi dobře

Registrovaný uživatel8. dubna 2021

Pevny a dostatečně velký pro větší společnost

velmi dobrý výrobek

Registrovaný uživatel11. května 2020

zakoupili jsme zahradní stůl a lavice, velmi hezké provedení

vše OK, pouze lepidlo nám vylézalo ze spár, museli jsme ho několikrát vytírat

celkově jsme s produkty spokojeni

Registrovaný uživatel3. října 2019

Všechno v poradku, kvalitní výrobek.

Registrovaný uživatel3. června 2016

Stůl je pěkný a robustní a čistě vyrobený. Bohužel si při jeho sestavování budete muset opravdu hrát na stolaře, protože v krabici dostanete jen hromadu desek s volně rozsypanými plastovými peletami, vymezujícími volný prostor v krabici. K tomu také malý, pouze obrázkový návod, jak stůl složit a pytlík spojovacích elementů (včetně lepidla). Musel jsem si sednout a deset minut se soustředit, abych celý postup montáže správně pochopil a to jsem vývojový konstruktér a domácí kutil. Při představě, že si stůl koupí nekdo méně technicky erudovaný, se mi hrůzou ježí vlasy... VÝROBCE SI SVOJI PRÁCI NA VÁŠ ÚKOR HODNĚ USNADNIL.