jednoducvelmi příjemnáhé smontování a přijemné posezení. I vzhledově je

jednoducvelmi příjemnáhé smontování a přijemné posezení. I vzhledově je
montáž byla rychlá a snadná - všechny díly dokonale seděly a lícovaly, jasný návod, nic nechybělo, ani spojovací materiál
lavička je elegantní, skvěle sedne na terasu k naší nové dřevěné chatě, dobře se na lavičce sedí
Kvalitní zpracovaní
Dobrý sklon operadla i šířka sedáku
Na nohou jsou plastové terče, lavička na betonové dlažbě trochu klouže. Ale zase nestojí v mokru....
nádherně opracované dřevo, produkt kvalitně připravený, zabalený,
doporučený ochranný lak není součástí dodávky, mohl by být nabídnut přímo při koupi. Přestože výrobek je velice pečlivě zpracovaný, po smontování se maličko houpe, jeden vrut se nepodařilo dotáhnout, i některé další bylo obtížné zašroubovat. Návod k montáži by mohl být přehledněji zpracován
Chtěli jsme kvalitní lavici a zdá se, že jsme našli tu pravou - jednoduchý nadčasový design, velmi příjemná struktura dřeva, solidní konstrukce
Pevná, čistě provedená
Pracná na složeni
Kvalitni zpracovani , slusne vyresena konstrukce, snadna montaz .
Kvalitni drevo, velmi dobre zpracovani , povrch hladky, pripraveny k nateru.
jen klady
Kvalitní materiál, perfektní povrchová úprava, stabilní a pevná konstrukce, krásná práce.
Perfektně opracované dřevo, podrobně popsaný návod k montáži.
Uvítala bych hned na začátku upozornění na nutnost nátěru a možnost lazury bez barevného odstínu, nejhezčí je dřevo před nátěrem.
Lavičku bych objednala znovu, je opravdu krásně jednoduchá, pevná, dobře zpracovaná. Možná bych déle vybírala možnosti povrchové úpravy.
Pevná hezká lavice
Neosetrene dřevo, mohlo by být dodáváno i s nátěrem, alespoň dodanym v plechovce. Takhle další týden čekáte na dodání od dalšího prodejce.