Příjemný na občasné použití
exém to nevyřešlo

Příjemný na občasné použití
exém to nevyřešlo
Dobře se roztírají krémy
Vůbec se atopicky ekzem nezlepsil, ba naopak se synovi rozjel všude a hodně.Tak jsme opět skončili na kožním pro kortikoidovou mast.
Dobrý účinek.
Nedostatečné množství masti LOCAL.
Krem na oblicej se dobre nanasi a davkuje
Telove mleko ma taky dobry system davkovani
Masticky na oblicej by mohlo byt vice
Telove mleko mi zpusobilo zarudnuti pokozky
Navzdory spouste pozitivnich recenzi od uzivatelu mi tato kosmetika bohuzel nesedla a nepomohla. Oblicejovy krem se dobre nanasel a roztiral, ale vydrz byla slaba, cca 2-3 hodiny. Telove mleko mi nesedlo vubec a spise pokozku drazdilo.
Ocenil bych spise vic kremu namisto probiotik. Z tech uz pak bolelo bricho.
trpím úporným atopickým ekzémem na rukou, suchost, popraskání, suché lokty, nárty
zajímavá je kombinace krémů, vitamínů a minerálů a laktobacilů
používám dva měsíce denně
Krémy jsou příliš jemné, ruce jsou brzy opět suché, mě konzistence nevyhovuje, hodí se pro mírnější formy ekzémů. .
Po dvouměsíční kůře poměr cena a přínos pro mě neefektivní. Příště bych případně užívala asi jen PH protopan, laktobacily s inulinem a omega 3.
krém + mléko příjemné na pokožku - nedráždí
bohužel moc nepomáhá - asi je to velmi individuální záležitost
Úžasný přípravek, u nás pro syna s atopickým ekzémem..
Celá sada nám nevyhovuje... Kapsle ještě syn zvládnul, s rozpuštěným práškem na úpravu pH měl problém - nauzea. Využíváme hlavně oba typy krémů (uvítala bych větší balení) a přípravek na sprchování.....
Pro mě žádné klady.
Asi mám smůlu, ale mně tenhle přípravek ekzém akorát zhoršil a to extrémně. Vyzkoušela jsem už mnoho variant jak se léčit, a tohle byla jedna z posledních jiskřiček naděje. Věřila jsem, že teď to konečne bude to pravé, když se na vývoji podílel atopik. Dokonce jsem byla ochotná za léčbu platit celkem dost peněz, ale bohužel. Úplně se děsím toho, co mi na to řekne doktor...
Nechci tady házet nějakou špínu, spíš jde o to, že jsem se chtěla svěřit. Mně to sice nepomohlo, ale (dle recenzi) je dost lidí, kterým to pomohlo, takže záleží na mnoha aspektech.
Kompletní péče v jednom.
Zatím používáme měsíc u syna došlo nejdříve ke zhoršení ekzému (asi po týdnu) nyní je již vidět zlepšení. Nápoj pH bohužel odmítá pít... Tak jen tabletky a mazání...