Recenze Proteco Premium 51.06-SV-4300

Štípačka na dřevo Proteco Premium 51.06-SV-4300 je navržena pro efektivní zpracování větších objemů dřeva, přičemž umožňuje štípat polena o maximální délce 104 centimetrů a maximálním průměru 30 centimetrů. Její konstrukce je vertikální, což zajišťuje stabilní a bezpečné uchycení polen během procesu štípání. Pohon štípačky je elektrický, s napětím 400 voltů a výkonem 3,5 kilowattu, což zaručuje…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 10 recenzí pomocí Seznam AI

Proteco Premium 51.06-SV-4300 je štípačka s robustním zpracováním a silným výkonem, která zvládá i náročnější úkoly. Uživatelé oceňují její jednoduché ovládání a skladnost, ale upozorňují na problémy s manipulací v měkkém terénu a konstrukční nedostatky štípacího klínu. Ojediněle se objevila porucha po krátkém používání, což je třeba zohlednit při nákupu.

• Silný výkon při štípání dřeva
  • Robustní a kvalitní zpracování
  • Jednoduché ovládání
  • Skladný design
  • Dobrý poměr výkonu a ceny
  • Malá manipulační kolečka, boří se v měkkém terénu
  • Štípací klín má malý úhel, zůstává v polenu zaklíněn
  • Válec by mohl dojíždět níž
  • U některých kusů se objevila porucha po krátkém používání

starbat18. srpna 2026

síla a jednoduché ovládání

válec by mohl dojíždět níž

panacek.jin13. května 2026

Ještě jsem nepoužil.

razpo15. října 2024

Štípačka po cca týdnu přestala fungovat. Týden jsme čekali na její odvoz a doposud nemáme žádné zprávy v čem byla chyba a kdy bude opravena.

duromman8. května 2024

super maká

petr.baryk18. dubna 2024

Výborné zpracováni-robustný stoj zatím všechno klape.

Pro moji potřebu kdyby šel klín níž ale to jsem již vyřešil.

Fakt dobrý pomocník.

tonas3a17. ledna 2024

solidni

Registrovaný uživatel24. ledna 2023

výkon, metrová polena

manipulacní kolečka malá, v měkkém terénu manipulace špatná zveč polene zbytečnost štípací klín má malý úhel, zůstává v polenu zaklíněn

mohla by se prodávat varianta bez zvedače polen mohlo by se ušetřit za zbytečnost

Registrovaný uživatel8. října 2022

Vybral jsem si tuto štípačku na základě doporučení kamaráda z vesnice v Bílých Karpatech, který ji často používá. Silná a i po stránce dílenského opracování, povrchové úpravy a celkového vzhledu opravdu solidní štípačka. Už jsme s ní i pracovali a jsme nadšení. Používat ji hodlám celoročně, jak na dřevo z lesní těžby, tak na zpracování dřeva ze zahrady a sadu.