Koupil jsem si klíč na karbonové kolo. Momentový rozsah dostatečný, funguje jak má. Nastavení jednoduché s možností aretace nastaveného momentu. CrMo ocel.
Doporučuji.

Doporučuji.
funguje výborně
Cena kvalita ok.
Jednoduchost , funkčnost.
Složitější orientace - stupně po dvou. Před použitím musím zkusit kroutící moment na nečisto, někdy je první utahování s větším momentem než je nastaveno, pak funguje již bezvadně.
Velmi dobrý výrobek.
rozumná cena
Zatim dobrý...
Jeden z mála klíčů, co umí pracovat od 2Nm.
Dobrá cena.
Pro mě by mohl být i menší - stačilo by mi bohatě do 10Nm - ale nic takového jsem v rozumné cenové relaci nenašel.
Utahovací moment právě od 2-24Nm, ostatní klíče začínají na 5Nm.
Vyniká hlavně svou bytelností/ příznivá cena za tuto kvalitu.
Používám 2x až 3x týdně.
Zatím jsem žádné nezpozoroval.
v celku jsem velmi spokojen.
Zboží odpovídá popisu. Doručeno v pořádku. Funkčnost odzkoušena Vše OK
Momentový klíč vhodný pro servis kola.
bytelnost a kvalita
hrozny vyrobek, po 2 letech, kdy jsem ho pouzil asi 2x a vzdy jsem ho vratil do klidovy pozice na nulu, tak jsem ted utahoval osy predniho a zadniho kola na novym kole za 180.000 a malem strhnul zavity, protoze na klici jsem nastavil 15 a pak jsem zjistil, ze to cvaklo az ve 40, protoze to nak zatuhlo
nekupovat
Poměr cena/výkon
Potřebuji v hobby podmínkách utahovat šrouby definovaným momentem a cena nářadí mi přijde přiměřená.
Dobrá cena ,funguje super.
Dobrý produkt za dobré peníze.
funguje výborně, dobrý poměr cena/výkon
pekne dilenske zzpracovani
za ty penize skvely pomocnik v dilne
ideální na servis dražšího kola, kde je třeba hlídat utahovací momenty
praktický obal
Hlavně s klíčem neutahujte přes stanovený rozsah utahovacího momentu ani neuvolňujte příliš utažené matice, nebo jej zničíte tak jako já :(
Na základní utahování v malých momentech jak stvořený.
chybí redukce na 1/2"