Krásný výrobek pro kutily výborný cena

Krásný výrobek pro kutily výborný cena
hlučná, plechy rezonují
slabá, zastavuje se i při vrtání Al plechu 8mm
motor cca 4 měsíce po záruce K.O. přitom málo používaná
Výrobek nefungoval kvůli zajišťovacímu šroubu, který narážel do špatně navařené vodící trubičky. Nedaly se došponovat řemeny.
Zboží vyreklamováno tím způsobem, že se vyřízl část vodící trubky.
Tahle oprava mě zarazila..
Zaráží mě, že výrobek před odesláním nezkontrolují jeho 100% funkčnost.
Splnilo to mé očekávání s ohledem na cenu.
Jednoduchost, převody
Nemá MK2 jak uváděl návod.
Celkem povedené zařizení
Pro domácí využití naprosto dostačující..
Je znát cena ale jinak vyhovující, bez problémů
vrtačku Proteco VS550 nemohu hodnotit, protože jsem si objednal vrtačku BT-BD 401 Einhell Blue
nejsilnější motor,velká hlavička,solidní konstukce
rezonace krytu řemenic-odstraněno vsunutím gumového U prfilu na kryt
bezvadný stroj pro kutila
Lehce smontovatelná - jednoduchý a dostatečný návod.
Tichý chod
Nikde nic nevrže, neskřípá, nevibruje, nemlátí ani neklepe
Pro kutila naprosto dostačující
Při vrtání do železa je dobré si "stolek" podložit udělátkem, aby se tlakem neohýbal
Můj kousek, co dorazil, mě velmi mile překvapil dobrou kvalitou zpracování i přesností při vrtání.
žádný nemá
Na eshopu krásně nafoceno.realita nekvalitní číský šmejd,celá vrtačka se při práci klepe vše je dělané pomalu z alobalu,žádné odlitky vše prolisovaný plech,ani ne po 5 minutách vrtání dírek do dřeva vrtačka rozpálená.že na motoru neudržím ruku.Český návod který nedává smysl a nepopisuje dané díly vrtačky.Kdybych nebyl od řemesla asi bych si s tím nevěděl rady.
Nakupuju nářadí od Proteca delší dobu,vždy jsem s nima byl spokojen až na tu vrtačku.
Vrtá to :-D
Hlučná a volnější středová řemenice.
hřeje se elektromotor
Pro mojí potřebu naprosto dostačující..splnila co se od ní čeká..to, že jsou desky z plechu a ne z litiny snad nikdo v této cenovce ani neočekává..motor hravě zvládá běžné vrtání bez pochyb..za mě dobrý a doporučuji..
Byl nejblíže
Pro kutila stačí,
Motor by mohl být silnější, tento se zahřívá trochu víc než bych čekal.
Nízká cena
Na to že je to hobby tak motor je opravdu velmi slabý-neutáhne nový vrták pr.8mm do železa ani při super opatrném vrtání. Motor se zastaví při každém začátku vrtání. Kryty nesedí a jsou hlučné , při provozu se kroutí, vřeteno hází, motor nelze jako díl vyměmit !!!Je přivařený!!!
Od PROTECA mám několik různých strojů a nástrojů, ale tento stroj se nepovedl!!!cena výkon zde vůbec neodpovídá. Cena tak poloviční
Vím že jsem kupoval hobby nářadí. Ale už vím že tohle zařízení od PROTECA určitě néééééé.
Děkuji za zkušenost
sklíčidlo hází
kryt řemenic dělá hluk
malý výkon
opravdu jen na lehké hobby vrtání
vrtá
vyměnit a dát kovové ložiska
uvidíme po delší době vrtání.
při zapnutí rezonuje vrchní kryt řemene