Recenze Proteco 51.14-CP-2800-PR

Proteco 51.14-CP-2800-PR je multifunkční parní čistič, který zvládne čtyři různé úkoly najednou. Díky vysokému výkonu 2800 W můžete rychle a efektivně provádět parní čištění, suché a mokré vysávání a dokonce i tepování. Tento model je ideální pro různé typy povrchů jako jsou podlahy, dlažba, spáry, koberce a čalounění. Jedním z hlavní předností tohoto modelu je objemný zásobník na špinavou…

jirka.mrhal14. června 2026

Vše funguje jak má. Jsem nesmírně spokojený. Parní čistič vezme hromadu nečistot které běžně nejdou odstranit. A tepovač vyčistil postel a gauč lépe než tepovač od žluté konkurence.

Zatím jsem na nic nenarazil a snad to tak i zůstane

Mám od firmy Proteco již mnoho výrobku které používám jak doma tak v podnikání a za mě je to kvalita za rozumnou cenu. Palec nahoru, jen tak dále. Až budu něco potřebovat vím kam jít.

jebastom2. března 2026

Rychlost přípravy páry CZ jazyk a dotykový přední panel Manuál Nástavce

martin22. ledna 2026

poměrně bytelně zpracované

netěsnosti hadice - po vypnutí z ní kape voda po zapnutí/vypnutí je prodleva cca 8s, a to i pro studenou vodu nefungovalo tlačítko na rukojeti

produkt vrácen, s dosloužilým Kärcher 4001 nelze porovnávat - milion a jedna, zásadní nedostatek je to zpožděné vypnutí (i studené) vody, pokud je použito pro umývání dlažby, tak nelze dosáhnout toho, aby voda byla vysátá = pořád to stříká a když se po 8s vypne, tak stejně z trysky kape voda.

frejek30. listopadu 2025

Dobré se s ním pracuje má dostatek nástavců na čištění

Nabod na použití by mohl být přehlednější a hlasová navigace by mohla být v češtině pro starší ročníky to je trochu problém