Průmyslový vysavač Recenze Proteco 51.10-VA-150

Recenze Proteco 51.10-VA-150

Aku vysavač Proteco 51.10-VA-150 je vhodný pro suché i mokré vysávání nebo pro suché foukání. Vysavač pracuje s akumulátorem 20 V Proteco. Součástí balení je HEPA filtr, trojúhelníkový kartáč, houbový filtr a štěrbinová hubice. Vysavač je snadný na přepravu a skladování.

mirko.pyskaty27. září 2024

vše dle reklamy

OK doporučuji

Registrovaný uživatel15. července 2024

Sekačku jsme si vybrali na doporučení známého, který má od Proteco více produktů a je s nimi spokojen. Lehce se obsluhuje a pěkně seče. Má i adaptér na mulčování trávy. Součástí balení je nabíječka a dvě baterie , které lze použít pro další výrobky firmy.

Zatím jsme žádné neshledali.

Výrobek české firmy splnil naše představy o funkci i ceně . Překvapením byl dárek za nákup . Děkujeme.

sterbas30. března 2024

Sací výkon, kolečka, pěkný kufřík, vysává vodu, příslušenství, natahovací hadice.

zpracování

Krásný kufřík s kolečky, hezké uložení příslušenství, natahovací hadice. Jen ty plasty působí dost levně a to upínání víka se spodkem to řádně neutěsní, je tam malá vůle. Časem bude určitě potřeba kápnout do žlábku lepidlo, aby se to více přimáčklo.

Registrovaný uživatel10. listopadu 2023

Cena, kvalita

Registrovaný uživatel11. srpna 2023

Super. Sací výkon je skvělý, jsem velmi spokojen.