Elektrocentrála Recenze Proteco 51.08-G3-5500

Recenze Proteco 51.08-G3-5500

Elektrocentrála je vybavena systémem elektronické regulace výstupního napětí AVR, který umožňuje připojení jemných elektronických přístrojů (např. TV přijímače, počítače atd.). Součástí je akumulátor 12 V/17 Ah. Dodáváno bez náplní.

yarrybeno23. září 2024

Silná, pro moje účely postačující.

Kvalitní produkt.

milanjet9. února 2024

v pohodě si poradí se vším elektronářadím vyzkoušel jsem i pětikolíkovou cirkulárku a jede bez problému poměr cena výkon perfektní

Kluci mají generátor na stavbě a už jim tak 2 měsíce jede bez problému a to ho používají skoro každý den

Registrovaný uživatel7. ledna 2023

Super cena a tech.parametry. Tedy minimálně papírově. Ještě jsem nezkusil.

Dodáno mechanicky poškozené v neporušeném obalu. Prohnutá trubka rámu.

,,zajíc v pytli,,

Registrovaný uživatel30. listopadu 2022

Utáhne čerpadlo tlakové kanalizace.

Chybí kolečka. Musel jsem si koupit.

Registrovaný uživatel22. listopadu 2022

Funguje skvele

Registrovaný uživatel19. listopadu 2022

Vypadá solidně,zatím funguje jak má.Překvapila mě celkem malá spotřeba.

Váha.

Myslím,že za ty peníze dobré.

Registrovaný uživatel3. listopadu 2022

Její technická data i cena vyhovovaly Zatím je spolehlivá a její vybavení mě zcela vyhovuje. Používám ji téměř denně v garáži, kde nám od jisté doby nejde elektrický proud

Doposud žádné stinné stránky se mi nejeví

Doporučuji zájemcům. Je spolehlivá se startérem motoru a i její výkon zcela vyhovuje běžnému použití na 230 i 400 V.

Registrovaný uživatel2. listopadu 2022

zapojím vše co potřebuji

poměrně velká spotřeba

Registrovaný uživatel27. října 2022

Oslovila mě jeho cena a požadavek na výkon.

Registrovaný uživatel12. října 2022

Měřením jsem zjistil, že uváděný výkon je skutečný a poměr cena výkon asi nejlepší na českém trhu .

možnost dokoupení transkortních koleček nebo vozíku .

Max. spokojenost .

Registrovaný uživatel10. září 2022

Pro mě dobrá centrála podle výkonu

Registrovaný uživatel1. ledna 2022

- nejlepší poměr výkon/cena na trhu. - je žlutá = naše vlajková barva

- nemá kolečka - na nošení těžké, ale za pár Kč je koupíte v železářství. - u výrobce je to za příplatek 2.500,-Kč, v železářství 100,-/ks + vlastní práce.

Doporučujeme jako záložní zdroj. Máme vše na el., takže když ČEZ má poruchu 2x do roka při větru, nedojdeme si ani na WC - vodárna je na el., automatický kotel také potřebuje proud a indukční deska také. Dříve jsme řešili návštěvami po jiných částech města. Na profi každodenní používání bych volil něco bytelnějšího a výkonnějšího.

Registrovaný uživatel10. prosince 2021

Produkt splnil moje očekávání, zatím krátká doba použití na to, abych mohl podrobněji hodnotit.

Registrovaný uživatel8. prosince 2021

Nemám žádných výhrad

Registrovaný uživatel1. listopadu 2021

Za dobré peníze centrála která je schopná utáhnout rodinný domek. Výkon 5 KW stačí pro spotřebiče denního použití a co je hlavní, má motorový proud tudíž se dá použít i pro třífázové motory.. Navíc má jak ruční startování tak i baterii a startér. Centrálu jsem pořídil z důvodů častého bezproudí při silných větrech.

O žádných záporech zatím nevím.

Jednoznačně doporučuji.