Vysokotlaký čistič Recenze Proteco 51.06-MV-02

Recenze Proteco 51.06-MV-02

Tlaková myčka Proteco MV02 3000W je určena výhradně k mytí těžko odstranitelných nečistot z vozidel, zahradní techniky, chodníků, strojů apod., pomocí čisté vody a mycích prostředků k tomuto účelu určených. Myčka je osazena výkonným jednofázovým asynchronním motorem a axiálním čerpadlem s mosaznou ventilovou hlavou. Pistole je vybavena rychloupínací koncovkou a držákem se sadou trysek.

Registrovaný uživatel5. září 2024

Pojezdové kolečka se při manipulaci s přístrojem nadměrně ohýbají .Celkově chatrné.

Petr Zralý20. července 2024

Tlak

Tepelna pojistka vypíná po 15 minutách provozu, pak po každé cca 1,5 minutě nedá se s tím dlouhodobě pracovat

Na mytí jízdního kola super, na mytí terasy nepoužitelné.

milanjet8. dubna 2024

silný výkon

šroubování, radši bych bajonet

myčka jede bez problémů, jen mi tam chybí rychlospojka, to šroubování je trochu otravný. Volal jsem výrobcovi a tvrdí, že rychlospojky často dlouho nevydrřžej a proto radši drží šroubování což je asi pravda

Jiří Novák8. února 2024

Po cca 20-násobném použití myčky praskla hadice vedoucí od myčky k pistoli. Myčka je stále v záruce, ale posílat obří balík na reklamaci mi přišlo zbytečné. Ale nikde neseženu originální hadici na výměnu. Na webu Proteco hadici nabízí - dokonce ve slevě, ale nedostupnou k dodání za 1,5 měsíce. Obvolal jsem i jiné prodejce, hadici nemají...

Registrovaný uživatel15. července 2023

Výborný výkon , kvalitní zpracování

Maximálně spokojen

Registrovaný uživatel23. června 2023

Hned oprava v záruce - spouštělo se čerpadlo při přestávkách v mytí

Registrovaný uživatel1. července 2022

Silný stroj

Velká + těžká

Registrovaný uživatel11. května 2022

Perfektní vysokotlaký čistič.

Navyják na hadici má malou rukojeť a špatně se navíjí

Všem určitě doporučuji, kvalita jde poznat. Není potřeba přikupovat ani rotační trysku. Vysokotlaký čistič má i tak dost vysoký výkon

Registrovaný uživatel16. dubna 2022

Velký tlak

Plyšová vysokoškolák hadice

Za tu cenu-dobrý.

Registrovaný uživatel22. května 2021

super jsem spokojený

Registrovaný uživatel8. dubna 2021

vše proběhlo rychle a funguje jak má

Registrovaný uživatel31. května 2019

Skutečně skvěle vyčistí i neskutečné.

Skvělý pomocník pro údržbu domu a zahrady.