Křovinořez Recenze Proteco 51.06-KR-43

Recenze Proteco 51.06-KR-43

Benzínový křovinořez Proteco 51.06-KR-43 s 2taktním motorem o výkonu 1,2 kW v sobě ukrývá kromě křovinořezu i strunovou sekačku. Motor se startuje pohodlným táhlem a tříramenný kotouč se nezastaví před přerostlým houštím ani menšími dřevinami. Nůž lze zaměnit za strunovou hlavu a výměna se provádí velmi jednoduše. Tu využijete především při konečné úpravě kolem plotů, zdí nebo záhonů.

Registrovaný uživatel13. června 2023

Rozložitelné v půlce, což je výborné na přepravu vozem. Seká fajnově. Dobře startuje. Líbí se mi možnost na zacvaknutí vyšších otáček, aby obsluha nemusela držet neustále plyn. Strunová hlava slušně řešena, je rozdělena na 2 části, aby bylo jasné namotávání nové struny. Nízká pořizovací cena.

Ocenil bych vyšší max. otáčky. Vyšší spotřeba benzínu na můj vkus. Popruhy bych viděl taky radši lépe provedené. Při oblékání se protáčejí. Není určen na dosekávání užších míst. Dodaná láhev na mixování s olejem protéká u hrdla.

Za ty peníze dobrý pomocník. V zákl. výbavě dost věcí, jednoduše složitelný. Je u toho i řezný kotouč. Při sekání nic extrémně nevibruje. Při koupi je třeba myslet už na nákup zásobní struny. Dodaná dlouho nevydrží. Rezervu vidím zejména v postroji. Ale kdo chce něco kvalitnějšího, bude muset hledat v mnohem dražších strojích.

Registrovaný uživatel11. května 2023

Kvalita výrobku,dobrá cena

Cena, výkon

Za tu cenu super stroj

Registrovaný uživatel29. června 2022

-snadné startování -cena - rychlé vyřízení obj.

Registrovaný uživatel29. června 2022

Kvalita za super cenu. Používám krátce, ale zatím seče skvěle, dobře se ovládá.

Registrovaný uživatel20. března 2022

Křovinořez jsem rozbali,l sestavil,nalil benzín a asi tak desetkrát napumpoval benzín,dal sytič a na jedno zatažení se rozeběh.Motor je perfektně sestavený,běži bez problému.

Registrovaný uživatel13. září 2021

lehky dobrý