Cena jinak nic
Nedoporučuji kupovat tomu, kdo nemá doma dílnu, v dosahu otevřené železářství, svářečku a cca. 4 hodiny času na sestavení. Katastrofální kvalita, pokud bych neměl rozbetonováno, neodešel mi motor ve staré a nepotřeboval bych to rychle dodělat okamžitě bych jí vrátil. Kvalita bídná, celá kostra slabá, v balení chyběla spousta podložek, matiček a pérovek, těsnění pod šroubky lopatek jsou vyražené tak křivé, že nejdou použít, lopatky jsou o 4 cm kratší, musí se buď převrat díry v bubnu, nebo převařit lopatky, které jsou jen z páskoviny a jen bídně sbodované ( "sváry" jdou normálně rozlomit i rukou, proto jsem raději převařil lopatky, než převrtávat a zaslepovat buben), konstrukce je slabá, celá michacka se prohýbá, je hlučná, velká vůle mezi motorem a ozubeným věncem, věnec nepřesný - jen neopracovaný odlitek, těsnění bubnu netěsní (překáží mu hlavy šroubů držící věnec) proto z bubnu teče voda a to přímo na přívodní kabel do samice prodlužováku (kabel měl být buď delší, nebo mělo být nástěnné připojení), sklápěcí mechanismus odjišťovaný sešlapnutím a následné vyklopení je pro Ramba, pokud se naplní na víc jak kolečko betonu sotva se točí a vyklopení je téměř nemožné a nechat jí točit delší dobu bez zastavení nelze, strašně se hřeje motor. Je tak zamíchat kolec a vypnout, žádné delší míchání. Na stojku se musí přidělat nějaká tak min. 80cm dlouhá podpěra, jinak se celá překlopí na záda i když je na rovném podkladu. Jako kutilská výzva na akci dodělej doma je dobrá. Na chatu na občasné zamíchání jednoho až dvou koleček asi dobrá. Na delší používání v kuse není. Proteco mě tímto produktem strašně zklamalo.