celkem silný
mohutnější konstrukce

Proteco 2000752 je podle recenzí spolehlivý rázový utahovák s robustním zpracováním a dostatečnou silou pro běžné použití. Vhodný je pro jednotlivce do dílny, kde ocení jeho poměr ceny a výkonu. Při náročnějších úkonech však může mít problémy s extrémně utaženými spoji a při vybité baterii ztrácí výkon.
celkem silný
mohutnější konstrukce
Kvalita a síla výrobků.
Šrouby na kolech aut nemá problém, povolena i poloosa po nahřatí dostačující výkon
Koupeno do autodilny vyzkoušeno zatím jen na dvou autech
Fakt jede! Cena, kvalita
Robustní zpracování, regulace výkonu
Výběru utahováku jsem obětoval hodně času a nakonec zvítězil tento, ideální střet ceny a mých nároků. Očekávání víceméně splnil. Vydrží i dlouhodobý nápor. Rychlé nabíjení.
Když je baterie už trochu vyšvihaná (1/2), je znát že se mu už nechce a pod velkou zátěží na chvíli zhasíná, nicméně to je asi klasika všude.
Neuvolní úplně vše, občas jsem musel použít golu a hodně zabrat, nicméně sílu má.
Za cenu, v jaké se nabízí, jsem si vybral jak nejlépe jsem mohl a jsem spokojený. Do autoservisu to není, ale do dílny pro jednotlivce paráda, ušetří to čas i námahu.
Dobrý stroj za ty peníze.
Doporučuji, splnil to co jsem očekával
Dobrý stroj za dobré peníze