Recenze Proteco 2000752 bez aku + kufr

Recenze Proteco 2000752 bez aku + kufr

Rázový aku utahovák je určen k povolování a dotahování šroubových spojů v místech bez přívodu el. energie. Je osazen 1/2" unašečem nástavců, stavitelným omezovačem výkonu a integrovaným led osvětlením. Napětí akumulátoru je 20 V.

vachaj8. prosince 2025

celkem silný

mohutnější konstrukce

rozmapetr19. prosince 2024

Kvalita a síla výrobků.

Registrovaný uživatel18. září 2022

Šrouby na kolech aut nemá problém, povolena i poloosa po nahřatí dostačující výkon

Koupeno do autodilny vyzkoušeno zatím jen na dvou autech

Registrovaný uživatel14. listopadu 2021

Fakt jede! Cena, kvalita

Registrovaný uživatel2. listopadu 2021

Robustní zpracování, regulace výkonu Výběru utahováku jsem obětoval hodně času a nakonec zvítězil tento, ideální střet ceny a mých nároků. Očekávání víceméně splnil. Vydrží i dlouhodobý nápor. Rychlé nabíjení.

Když je baterie už trochu vyšvihaná (1/2), je znát že se mu už nechce a pod velkou zátěží na chvíli zhasíná, nicméně to je asi klasika všude. Neuvolní úplně vše, občas jsem musel použít golu a hodně zabrat, nicméně sílu má.

Za cenu, v jaké se nabízí, jsem si vybral jak nejlépe jsem mohl a jsem spokojený. Do autoservisu to není, ale do dílny pro jednotlivce paráda, ušetří to čas i námahu.

Registrovaný uživatel28. října 2021

Dobrý stroj za ty peníze.

Registrovaný uživatel1. března 2021

Doporučuji, splnil to co jsem očekával

Dobrý stroj za dobré peníze