Recenze Proteco 10.40-300-P

Proteco ruční vozík (rudl) o nosnosti 300 kg má celokovové provedení s plnými koly. Kola vozíku jsou osazena dvěma ložisky. Široká nosná plocha zaručuje bezpečnou manipulaci s naloženým materiálem.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Proteco 10.40-300-P je robustní rudl s kvalitním zpracováním a vysokou nosností, který zvládá i těžké náklady. Recenze vyzdvihují jeho odolnost a konstrukci, ale upozorňují na možné slabiny v rukojetích a ochraně os kol proti korozi.

• Masivní a pevná konstrukce
  • Kvalitní zpracování
  • Ložiska v kolech zajišťují hladký chod
  • Velká ložná plocha
  • Vysoká nosnost
  • Rukojeťe nevydrží dlouho
  • Osi kol chybí antikorozní ochrana

Kutnar.Milan18. prosince 2025

Vypadá kvalitně, masivně. Nemám potřebu na něm něco převážet. Koupil jsem si ho jako potřebu, až někdy budu měnit kotel na chalupě.

curcab26. října 2024

Velmi kvalitni zpracování, robustní provedení, ložiska v kolech, je to rudlk co uveze a vydrží.

Registrovaný uživatel28. ledna 2023

Pro vysokou nosnost a také proto že ložná plocha není svařovaná ale ohýbaná ze silného kusu železa .

Myslím že tento výrobek mi bude dlouho sloužit , vzhledem k použitému materiálu .

Registrovaný uživatel22. ledna 2023

Jen jsem vyzkoušel mám krátce

Registrovaný uživatel21. listopadu 2022

Odvezl jsem s ním kotel na uhlí, který vážil přes 200 kg, tudíž asi něco opravdu vydrží

Registrovaný uživatel9. listopadu 2022

Masivní konstrukce, rozměry a materiál

Rukojeťe nevydrží dlouho

Slušný výrobek i pro profi využití

Registrovaný uživatel22. dubna 2022

Kola na kuličkových ložiscích, solidní konstrukce, celkové zpracování. Používám k převážení 150KG těžkých sudů s kovovým odpadem a úplně super.

Nic, maximálně spokojen.

Za ty peníze doporučuji.

Registrovaný uživatel6. dubna 2022

Masivní, pevná konstrukce s velkou ložnou plochou. Čemuž odpovídá vyšší váha.

Registrovaný uživatel10. listopadu 2021

Bytelná konstrukce, skutečná ložiska v kolech, kola bez duší (plné).

Vypadá to, že osy kol nejsou nijak zvlášť antikorozně ošetřeny, Čas ukáže, jestli budou rezavět.

Zatím nedostal pořádnou zátěž, ale vypadá, že vydrží.