Šroubovák Recenze Proteco 10.07-990-01

Recenze Proteco 10.07-990-01

Žádnému domácímu kutilovi nesmí ve výbavě chybět tato praktická sada šroubováků a bitů v kufru Proteco. Šedesátidílná sada obsahuje šroubováky a výměnné bity z vysoce kvalitní chrom-vanadiové oceli spolu s držáky bitů. Komfortní úchop šroubováku zajistí plastové rukojeti s pryžovými prvky. .

Registrovaný uživatel13. září 2024

Obsáhlá sada, dobře se drží. Kvalitní ocel.

Vadí mi klip zavírání na horním víku. Při zavírání se přivírá mezi víka.

Spokojenost, ideální pro domácí práce. Mile překvapilo vybavením.

Registrovaný uživatel6. února 2022

kompaktní a vše v jednom balení.

Vhodné nástroje pro kutily.

Registrovaný uživatel30. prosince 2021

levné nářadí pro běžné použití velký výběr velikostí šroubováků i bitů

cena odpovídá kvalitě

Registrovaný uživatel29. prosince 2021

Šroubováky se velmi dobře drží v ruce, tvar dobře padne, dobrý materiál, pevný, neklouzavý.

Ještě nemám vyzkoušené bity, mám trošku obavy z toho, že jsou přichyceny pouze magnetem, jestli to ten magnet udrží při práci.

Pokud budou bity v pohodě,tak velmi doporučuji všem, kteří chtějí nářadí jen tak do domácnosti,na občasné kutilství. Určitě bych ho synovi koupila znovu.

Registrovaný uživatel4. dubna 2021

jsem stým spokojený

Registrovaný uživatel11. března 2021

Variabilita sroubovaku

Nastavec (ruční sroubovacek) na ostatní bity ma v sobě malý magnet, kam zasouvate nástavce a který je ma držet na miste. No po dvou týdnech magnet odpadl a veškeré nástavce jsou nepoužitelné. Dělá to 80% využitelnosti tohoto kufříku.