Stojan na slunečník Recenze Prosperplast Umbrella 39 cm

Recenze Prosperplast Umbrella 39 cm

Stojan na slunečník je ideální na cestování a přenášení, díky plastu, z něhož je vyrobený, má hmotnost pouze 0,75 kg. Tento materiál je velmi pevný a odolný vůči povětrnostním podmínkám. Podstava je plnitelná vodou nebo pískem, čímž stojan v případě potřeby zatížíte podle vlastní potřeby. Objem podstavy je 12 litrů a rozměry jsou 39 x 39 x 13 cm a průměr pro uchycení tyče je 20 až 26 mm.

pepa194116. července 2025

Dobře drží a je stabilní

spokojený zákazník11. června 2025

praktický stojan na slunečník, dobrá cena

Jana20. května 2024

- omyvatelný, - lehký, - levný,

Registrovaný uživatel7. srpna 2023

Splna ucel, dobry pomer cena- kvalita

Registrovaný uživatel12. července 2023

Splnil potřebu.Cenově velice přijatelný.Jsem spokojená.

Rychlé dodání a pěkná cena Je podle mých představ,Děkuji.

Registrovaný uživatel29. dubna 2022

Na pohled moc hezký

Ale násada pro slunečník špatně drží v podstavci a otvor pro slunečník je široký a tyč slunečníku nelze utáhnout..Přišel malý poryv větru a slunečník se z podstavce vznesl a přeletěl z balkonu dolů.Šla jsem do Obi schánět nějaké klíny,abych tyč zajistila.4 klíny mě stály 220 kč Nevypadá to moc dobře a nejsem si jistá,zda to pomůže.

Takže jsem velice zklamaná,je to moc špatný výrobek ,bylo to poměrně levné ale celkem asi na prd,každou chvíli vane vítr a budu se bát slunečník otevřít .Co mi na to odpovíte ? S pozdravem Dana Jančíková

Varianta zelený