Jen na lehké věci, ne na zahradu,
Špatný plast,když se naloží, pár polibek dříví, kolečka to nezvládnu představa dle popisu výrobků neodpovida...Vypadá robustnější ale to klame.

Jen na lehké věci, ne na zahradu,
Super pomocník
Velky a dobrá manipulace.
parádní na trávu, skoro nic neváží (oproti klasickým táčkám). trochu jsem podcenil návod na montáž koleček takže doporučuju seznámit se s návodem, ale nejsem technický typ, třeba je to easy. vozím v tom do svahu i polena (což určitě není ideál) a zatím se nic nestalo :)
+ velká kapacita
+ je lehounký, dobře se ovládá i jednou rukou
+ používám jej na sběr zahradního odpadu a převoz ke sběrné nádobě pro kompostárnu
- záporem jsou menší kolečka, vozík je tak dobře použitelný na rovnější povrchy
Koupila bych si jej znova.
je lehký dobře se s ním manipuluje a hodně se do něj vejde
Lehký, velká kolečka, splňuje očekávání
Hodně se vejde
pěkný desing
jsem spokojený
Lehký a dobře ovladatelný
V případě těžkého nákladu jako jsou polena nebo hlína nelze vozík naplnit, jinak to nevydrží kolečka. Hlínu jsem se odvážil dát sotva do jedné třetiny objemu.
Výborné pro lehčí náklady
Velky, odolny a celkem lehky vozik.
Lehký vozík. Kolečka zatím vypadají, že něco vydrží. Velký objem. ... a maskovací barva na zahradu ;-). Jako bonus je vozík pod madlem opatřený očkem (třeba na klíče...) a na zasunutí rukojeti lopaty, hrabí, to je nápad!
Poměrně nízká rukojeť. Neumím si moc představit, jak s vozíkem jezdí vysoký člověk (při mojí výšce 173 cm je to tak tak).
V popisu zboží na webu není nikde uvedená nosnost, nechápu, je to dost důležitá informace, uživatel se může jen dohadovat podle toho, že "můžete převážet listí, zeminu,..." V přiloženém letáku tato informace je... 50 kg
Zatím spokojenost
Moc jsem tomu nevěřil, ale oproti kolečku výborná věc. Trakař je sám o sobě lehounký. Vejde se skoro 2x tolik posekané trávy než do kolečka, nic z toho nepadá, výhodné je že člověk vše uveze jednou rukou, kvalitní tvrdý plast a hlavně stabilita. V pohodě to odveze plné i 6 letý syn a pro babičku taky lehké. Jede stejně na dlažbě i v trávě a nezasekává se.
Používám na vození dřeva. Zatím dobrý
Velká kolečka
Stabilní
Vejde se do nej hodně
Lehký
Vozik je opravdu skvělý pomocník, oproti klasickému kolečku lehoucky, snadno manipulovatelný, řekla bych, že se do nej i víc vejde. Projela jsem s ním omylem i pár děr po koni a neměl tendence se zvrhnout. A ta barva je prostě top. Za mě veliká spokojenost.
s vozíkem lze lehce manipulovat. vypadá že, že je i bytelný a dlouho vydrží. používáme ho i 2x denně na dřevo.
Cena,velka kola,stabilita
Splnil očekávání. Lehký, dobrá manipulace.
zakoupeno jako dárek, ještě není použito
Konečně nebolí záda po vyvážení zahradního odpadu do kontejneru. Lehounce vozík. Ohromné!
Mohl by být hlubší.