Kompostér Recenze Prosperplast Evogreen 420 l černý

Recenze Prosperplast Evogreen 420 l černý

Plastový kompostér je určen pro zákazníky, kteří vyžadují standartní kvalitu. Je určen do zahrad s rozlohou do 400 m2. Je charakteristický velkým počtem provzdušňovacích otvorů, panty na vrchním poklopu pro jednodušší nasypávání bioodpadu a spodní dvířka pro jeho snadné vyndávání. S tímhle kompostérem bude zpracování zahradního odpadu jedna radost.

jpaderova28. dubna 2024

Zatím nevím, ale byl levný a vypadá, že bude O.K.

Registrovaný uživatel22. června 2023

Jednoduché složení.

Jeden plastový úchyt byl nalomený, ale vypadá to, že drží.

Za ty peníze OK.

Registrovaný uživatel3. dubna 2023

I při pečlivém sestavování hned upadla jedna příchytka, takže jsem ji musel nahradit sdrátováním.

Kvalita (made in taiwan) odpovídá nízké ceně.

Registrovaný uživatel15. května 2022

Lehký, dobře sestavitelný...

Uvidíme víc po delším používání

Registrovaný uživatel6. dubna 2021

ucházející cena; západka proti otevření víka větrem; na mou malou zahradu bude asi stačit;

některé spoje byly pokřivené a hůře se dávaly dohromady, jak uváděly i jiné recenze, ale s trochou opatrnosti to šlo složit bez poškození;

zatím spokojenost, uvidí se, jak se plast projeví za rok až dva;

Registrovaný uživatel27. března 2021

Lehký ,

od výroby chyby v komponentech , dost stručný návod zaklapovaní se musí rvát a nejde lehce zaklapnout to same s rukojetí , chělo by to odvětrávání na všech stranách ne jen ve předu a vzadu

za ty peníze to ujde

Registrovaný uživatel5. března 2021

Komposter nám vyhovoval jak velikostí, tak barvou.Máme ho teprve několik měsíců, takže první kompost bychom měli mít teď na jaře. Vzhledem k situaci kolem covidu se na chatu, kde komposter máme, zatím nemůžeme dostat, uvidíme později.

Trochu jsme zápolili se skládáním, ale nakonec jsme ve 2 lidech vše zvládli.

Výsledek teprve uvidíme, doufáme, že bude stejně dobrý jako u předchozího komposteru, který již dosloužil.

Registrovaný uživatel18. listopadu 2020

kvalitní výrobek

Registrovaný uživatel9. května 2020

optimální velikost, jednoduchá montáž, dobrá cena

Registrovaný uživatel16. října 2019

Tento kompostér jsem vybrala protože máme menší zahrádku a samo i zbytky ovoce a zeleniny z kuchyně. Líbí se mi, že dostatečně větrá, dole jsou dvířka na odebírání a má poklop k uzavření (není tak cítit). Kompostér používám dost často - slupky jsou pořád :), tráva 1x za 14 dní a teď na podzim - nebude stíhat :) - ostříhám maliny, větvičky, listí......

Jediný trochu nedostatek - při sestavování byl trošku zkroucený na jedné straně, takže to šlo hůř dát dohromady, ale je to plast, tak jak se zadařilo - už to nebylo znát. Neberu to jako velký problém.