Recenze Prospan sirup 200 ml

Prospan je rostlinný léčivý přípravek, který se používá k léčbě akutních zánětů dýchacích cest provázených kašlem. Uvolňuje hleny v dýchacích cestách, usnadňuje vykašlávání a ulevuje od kašle. Jeho hlavní účinnou složkou je výtažek z břečťanu.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Prospan sirup je podle recenzí účinný při kašli a chutná dětem. Zákazníci ho opakovaně doporučují a oceňují jeho účinnost i při opakovaných potížích. Produkt je hodnocen jako ověřený a spolehlivý.

• Účinnost při kašli
  • Doporučován pediatry
  • Chutná dětem
  • Ověřený výrobek
  • Pomáhá i při opakovaných potížích
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

Registrovaný uživatel30. března 2025

na kašel zabírá

Registrovaný uživatel20. července 2024

Já osobně si myslím, že je to bezkonkurenčně nejlepší sirup v této cenové hladině proti kašli na trhu. Manželka s ním byla navýsost spokojena. Protože se s kašlem potýká často, vyzkoušela už různé podobné 'lektvary'. Tento jediný jí však přinesl úlevu ve velmi krátké době a ani se jí po delší době "kašel nevrátil". Což u jiných přípravků po krátkém odeznění účinků vždy nastalo.

Doporučuji, směle nakupujte. :)

Lena29. ledna 2024

Ověřeny výrobek.

Registrovaný uživatel11. října 2023

funguje, pomáhá

Registrovaný uživatel13. dubna 2023

Synovi ho dávám když má kašel a pokaždé pomohl. Nikdy jsme nic jiného nepoužili!

Doporucuji, kupuji opakovaně.

Registrovaný uživatel7. ledna 2020

dětem chutná doporučil pediatr

Registrovaný uživatel13. září 2019

Vždy nám pomohl, používáme již od narození