Frézka Recenze Proma SF-40/1500

Recenze Proma SF-40/1500

Truhlářská frézka určená pro opracování měkkého i tvrdého dřeva. Je vhodná pro malosériovou i střední sériovou výrobu. Jejich předností je robustní litinový stůl. Vysokootáčkové vřeteno stroje o průměru 30 mm je uloženo v bezúdržbových ložiscích, která zaručují jeho optimální chod.

ales.kleandr22. listopadu 2024

Horní deska z litiny Více rozměrů klestin

Plastové pravítko je křivé a při praci se neskutečně kroutí, je to jak z gumy nedá se udělat rovina Vřeteno frézy má vůli, nemeřil jsem, ale cca v řádu desetin mm Aretace výškového nastavení se zasekla za 2 minuty Šrouby a kola výškového nastavení ihned plne jemného prachu i přes připojené odsávání, nutno čistit tlakovým vzduchem Odsavani 100mm nelze připojit, nedrží, musel jsem přidělat paskami Deklarovany průměr frézy na stolem nelze upnout, plastová pravítka to neumožní Chybí český návod, který má být dle legislativy

V žádném případě nebrat !!!. Jedinou hodnotu má litinová deska a ten krycí plech okolo...

styssky24. října 2024

Mám smíšené pocity z této spodní frézy. V popisku je uvedeno, že je vhodná pro malosériovou a středně sériovou výrobu, ale moje zkušenost je jiná. Motor nám shořel po pouhé hodině práce při frézování drážek do smrkových latí. Reklamace proběhla, fréza byla opravena, ale raději ji už nepoužívám. Možná se hodí pro hobby použití na jedno prkýnko, ale na seriózní práci, jak je uvedeno v popisu, to bohužel není dostačující.

antonin.vicha18. prosince 2023

kvalita stroje + dobrá prezentace výrobku

Registrovaný uživatel17. listopadu 2023

Doposud neodzkoušeno

Registrovaný uživatel25. dubna 2023

poměrně kvalitní

Registrovaný uživatel22. prosince 2022

Kvalitní zpracování stroje.

Registrovaný uživatel8. listopadu 2022

Křivé platové výlisky jsem vyměnil za fíbr.

Registrovaný uživatel19. dubna 2022

Po 20 minutách ptovozu se spálil motor. Jinak by bylo vše dobré no . Bohužel musím řešit opravu, místo práce. Doufejme,zepo opravě bude sloužit lépe.