stolní bruska Recenze Proma BP - 100

Recenze Proma BP - 100

Kombi bruska je určena pro broušení dřeva, kovů a plastů. Výklopný stůl 0-45 st. a vodící pravítko rozšiřují možnosti broušení pod úhly. Kombi brusky jsou určeny pro broušení dřeva, kovů i plastů, odstraňování starých nátěrů, odrezování, leštění, srážení hran.

Registrovaný uživatel24. června 2023

-Vybral jsem si brusku proto že sem měl se značkou Proma dobré skušenosti.Teď si to už nemyslím.Víc tráví na reklamacích než prací.

První přišla rozbitá,na druhé se po pár dnech používání rozpadl vypínač,takže víc času zatím trávím reklamacemi než prací.Vždy jsem měl Promu za dobrou značku pro domácí použití,ale už si to nemyslím.

Registrovaný uživatel3. listopadu 2022

Slabí motor je to hrachovina.

Registrovaný uživatel21. září 2022

Na to co jsem potřeboval vyhovuje.

Registrovaný uživatel18. listopadu 2021

Prezentováno jako český výrobek ale vyrobeno v Číně, stejnou brusku v jiném barevném provedení prodávají i další, např. Gude. Kvalita opěrného stolku je tragická, je prohnutý a obroušený.

Registrovaný uživatel28. října 2021

Hračka pre deti prišla a nefunkčná

Registrovaný uživatel6. září 2021

Na jemné práce stačí, jen aby vydržel motor, mohl by mít větší sílu.

Viz. nahoře, zvýšit výkon motoru.

Dobrý poměr ceny k výkonu.

Registrovaný uživatel6. prosince 2020

Mám pásové brusky grit a metallkraft na 380v to se kvalitou vůbec nedá srovnat, potřeboval jsem ještě malou na 220v Roztřepaný šmejd ,vodící kola pásu jsou z plastu!!!!! zatím týden jede, ale čekám kdy se to celé rozpadne

ajakorel29. června 2020

Po pár úpravách a seřízení fuguje

Registrovaný uživatel16. března 2018

Výborná věc