Recenze Projekt - Roman Dragoun [2CD]

Pod názvem Roman Dragoun Projekt vychází nové dvojcédé této rockové legendy k Romanovým pětašedesátinám. Představuje 19 autorských skladeb Romana Dragouna. Unikátní projekt, který původně vznikl jako koncertní a sklidil obrovský úspěch, se konečně dočkal studiové nahrávky. Roman Dragoun spolu s B-Side Bandem bandleadra Josefa Buchty, Komorním orchestrem Brno, Czech Ensemble Baroque Choir a…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 15 recenzí pomocí Seznam AI

Album Projekt - Roman Dragoun [2CD] sklízí chválu za vynikající hudbu, aranže a texty. Kombinace rocku a bigbandu přináší nový rozměr, který oslovuje fanoušky i nové posluchače. Recenzenti oceňují kvalitu nahrávek a design obalu, což z alba činí hodnotný dárek i osobní zážitek.

• Úžasná hudba a aranže
  • Vynikající texty a zpěv
  • Kombinace rocku a bigbandu
  • Skvělé nahrávky prestižních hudebních těles
  • Povedený design obalu
  • Možná trochu divně zabarvený zpěv

snovotna976. srpna 2025

Známe písně jinak zpracované s jiným doprovodem. Moc se mi líbí.

Registrovaný uživatel10. října 2022

Roman Dragoun nikdy nezklame,mám ráda jeho hudbu i krásné texty.

Registrovaný uživatel29. září 2022

Úžasný posluchačský zážitek

Registrovaný uživatel26. listopadu 2021

Nádherná muzika , super texty, vynikající zpěv.

Registrovaný uživatel19. července 2021

Opět vydařené CD

Registrovaný uživatel20. června 2021

skvělé 2CD kdo má rád Romanovu muziku, bude opět nadšený výběr toho nejlepšího v novém obohacujícím aranžmá

Registrovaný uživatel8. června 2021

Po poslechu jednoho vánočního koncertu v klubu, byl manžel tak nadšený, že si koupil jeho CD Piano, které jsme si pouštěli k navození pohody. Projekt 2CD je ještě o několik tříd výš.

Registrovaný uživatel25. května 2021

vyjímečná kombinace rocku a bigbandu

Registrovaný uživatel24. května 2021

Je to něco nového, co tady ještě od něho nebylo. Big Band. K tomu si přidejte jeho excelentní výkon a máte velmi příjemné a poslouchatelné album s plným zvukem

Kdo má Romana Dragouna rád, měl by to slyšet ;)

Registrovaný uživatel21. května 2021

Úžasné nahrávky prestižních hudebních těles.

Tvorbu Romana Dragouna zbožňuji. Miluji jeho skladby a tak mám vždy strach, aby mi něco neuteklo. Tentokrát Projekt daruji synovi. Jsem ráda, že se mi podařilo CD sehnat, když obchody byly uzavřeny. Obě CD si přehrávám denně a vždy se na ten čas těším. Pak CD umně zabalím a věnuji jako dárek.

Registrovaný uživatel19. května 2021

Roman je dlouhodobě mým oblíbeným hudebníkem a autorem. kromě hudby jsou vynikající i texty.

Registrovaný uživatel18. května 2021

Mám pocit, že skvělé aranže vyburcovaly Romana ještě k lepším pěveckým výkonům, než znám z dřívějších desek. Poslouchám ho v autě i u vaření :). Jsem nadšen designem obalu.

Mám od Romana hodně cd, takže jsem váhal s nákupem tohoto nosiče. Ale nelituji. Naopak. Jirka

Registrovaný uživatel17. května 2021

výborná muzika a aranž

možná trochu divně zabarvený zpěv

Registrovaný uživatel28. dubna 2021

Naprosto dokonalá muzika. Úžasná hudba, úžasné texty, úžasná instrumentace.

Pan Roman Dragoun je hudební génius.

Registrovaný uživatel27. dubna 2021

Nádherné skladby