Pánské tričko Recenze Progress E NKR černá

Recenze Progress E NKR černá

Pánské triko Progress E NKR s krátkým rukávem je vyrobené z vlákna získaného z přírodního bambusu. Bambusové vlákno dává výrobku mimořádně příjemný pocit na dotek, má přirozené antibakteriální vlastnosti a zajišťuje optimální termoregulaci, takže vás v létě ochladí a v zimě bude hřát. O volnost pohybu se postará anatomický střih a o pohodlí zase ploché švy. Tématické bambusové tisky činí výrobek…

Registrovaný uživatel7. listopadu 2022

Lahke, prijemny material, vyborne kopiruje telo

O cislo mensia velkost nez som zvyknuty

Libor24. října 2022

Příjemný materiál Vysoce elastický

Vynikající první vrstva, sedí velikost i materiál, léto zima pro mě perfektní, od Progress mám víc věcí No1, podobný typ je od Ardon Trip (pracovní oděvy), doporučuji krátký i dlouhý rukáv

Varianta XXL
Registrovaný uživatel10. června 2022

příjemný materiál, tenoučký, není vůbec cítit umělým vláknem, hladký, netvoří žmolky

Progress má mnohem příjemnější materiál než ostatní termotrička. Pořád hladký. Jen doporučuji. Mám jedno starší a pořád stejné, jako nové.

Varianta L
Registrovaný uživatel19. května 2022

Dobře se nosí. Kvalita.

Varianta L
Registrovaný uživatel6. listopadu 2021

Skvělý materiál, není v něm zima ani horko, lehké, sedí jak ulité. Při zakoupení jsem nosil v kuse2 týdny, nechtěl jsem jiné.

Celkově doporučuji firmu Progress. Jsem nicitel (používáním) věci a výrobky této firmy zatím odolávají. Ponožky pořád drží tvar, nátělníky pod batoh s 20 kg na týdenních trecich bez závad.

Registrovaný uživatel2. června 2021

velmi lehké a příjemné na nošení